Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Jestem sam bo szukam swojego idealu ktorym jest bratnia dusza tos taki jak ja!

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

A dziewczyny wola budowac zwiazki na roznicach a nie podobienstwach. Takie zwiazki sa toksyczne i pozniej taka dziewczyna stwierdza ze "nie pasujemy do siebie" no qrwa serio?! Wczoraj mnie podrywala taka wyroochana przez kazdego pijaczka piwoszka do tego cpunka (lsd ziolo i jeszcze gadala ze jak poleci do meksyku to bedzie koke wciagac...) a potem byla wielce obrazona ze jej nie chce i zaczela mnie wyzywac bo jestem 180 stopni od niej...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
narkomani nie podrywaja tylko szukaja sponsor贸w ewntualnie towarzystwa na melan偶, kt贸ry i tak ko艅czy sie poszukiwaniem sponsora

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dziewczyna w lustrze
To Ci si臋 trafi艂a :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w odr贸偶nieniu od alkoholik贸w maj膮 pobudzone libido (szczeg贸lnie po amfetaminie i ma艂ej ilo艣ci trawska), kt贸re musza jakos roz艂adowa膰. to s膮 zwierz臋ta a nie ludzie. dzia艂aja na zasadzie zaspokajania podstawowych potrzeb wywo艂anych sztucznie. wiem bo sam 膰pa艂em;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w*****asz taka a jej sie co艣 odklei i ci upiertoli koootasa grzebieniem. w druga strone to samo. gosciowi jepnie na dekiel jakas paranoja albo totalny zanik 艣wiadomosci i ci wsadzi ko艂ka w peeesde przez dooope

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a o lsd to sie nawet wole nie wypowiada膰 bo na ca艂e szcz臋艣cie nigdy nie spr贸bowa艂em

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dziewczyna w lustrze
Haha w rozs膮dnych ilo艣ciach trawa jest ok, sex akurat jest kosmiczny ;) nie ma co od razu od narkus贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ta jasne. w rozs膮dnych ilo艣ciach. pokarz mi kogo艣 rozs膮dnego po wyjaraniu kuli:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wspomaganie seksu narkotykami prowadzi do tragedii i uzale偶nienia krzyzowego. po pewnym czasie jak nie zajarasz to ci sie seks nie b臋dzie interesowa艂. za to b臋dzie cie interesowa艂o jaranie bo sie po nim robisz taka namietna. pewnie robisz sie po nim r贸wniez wyluzowana i zabawna. wi臋c jak nie zajarasz to nie b臋dziesz mia艂a ochoty na 偶adne towarzystwo ani zabawe. za to b臋dziesz miaa ochote zajara膰. na zwale wpiertolisz nawet konia z kopytami. zajepiste uczucie prawie jak seks. jak nie zajarasz to nie b臋dziesz g艂odna. schudniesz ale to nic bo wiesz, 偶e jak zajarasz to ci sie zachce 偶re膰. ALE NAJPIERW TRZEBA ZAJARA膯 KOOORFA po jakims czasie wystarczy ci juz samo jaranie. zaufaj mi. to bardzo upraszca 偶ycie:D powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale co艣 za co艣. trawa wp艂ywa terapeutycznie na zmys艂y. b臋dziesz jak wampir. zacznieszwyczuwa膰 zielsko z 10 kilometr贸w rozr贸偶niac kolor dymu i s艂ysze膰 ka偶y szept zwiazany z baka w najwiekszym ha艂asie i t艂umie. nabierzesz tez zdecydowania i pewnosci siebie. zrobisz sie agresywna i nastawiona na osi膮gni臋cie celu bez wzgledu na konsekwencje:D sko艅cz mi kooorfa piertolic. jak chcesz se rujnowa膰 zycie to r贸b to sama a nie gledzisz, 偶e trawa w rozs膮dnych ilo艣ciach jest ok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiesz kto zarabia najwi臋cej na handlu narkotykami? ci kt贸zy go zakazauj膮. zajepiscie podnosi to cene i wbrew pozorom popyt juz nie m贸wi膮c o mo偶liwosci wrobienia dos艂ownie ka偶dego w handel a co najmniej posiadanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak widze tych wszystkich antysystemowych (o ile podpieraja swoja dzia艂alno艣膰 jak膮艣 ideologia) dealer贸w to mi sie 艣mia膰 chce. ka偶dy jeden bez wyjatku p贸jdzie za kraty. wiedz膮 o ka偶dym jednym z nich bo kontroluja ten rynek. ale oczywi艣cie mo偶esz robi膰 co chcesz. zwisa mi to

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
najlepsze jest to 偶e przy okazji moga skubn膮c troche kasy na zwalczanie przestepczo艣ci zorganizowanej i rozw贸j technik inwigilacji, kt贸re p贸藕niej wykorzystaja przeciwko spo艂ecze艅stwu:D cyrk kooorfa. juz nie m贸wi膮c o tym ca艂ym teatrzyku z dzielnymi policjantami wierz膮cymi w sprawe albo w ni膮 nie wierz膮ymi i puszczajacymi w drugi obieg zap艂acony towar. ani o kretynach, kt贸rzy z w艂asnej woli doprowadzaj膮 sie do poziomu glonoojada. tez by艂em takim kretynem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no chyba 偶e mieszkasz w holandii to juz i tak nie ma dla ciebie ratunku. ps zastanawia艂a艣 sie kiedys sk膮d w kofikach maja hasz i trawsko? hoduja? jak kiedys tulipany?:D sprowadzaja? sk膮d? co na to interpol, s艂uzby graniczne, kraje tranzytowe? nic. bo to kooorfa jest ich interes:D

Udost臋pnij ten post