Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem sam bo szukam swojego idealu ktorym jest bratnia dusza tos taki jak ja!

Polecane posty

Gość gość

A dziewczyny wola budowac zwiazki na roznicach a nie podobienstwach. Takie zwiazki sa toksyczne i pozniej taka dziewczyna stwierdza ze "nie pasujemy do siebie" no qrwa serio?! Wczoraj mnie podrywala taka wyroochana przez kazdego pijaczka piwoszka do tego cpunka (lsd ziolo i jeszcze gadala ze jak poleci do meksyku to bedzie koke wciagac...) a potem byla wielce obrazona ze jej nie chce i zaczela mnie wyzywac bo jestem 180 stopni od niej...

Gość gość
narkomani nie podrywaja tylko szukaja sponsorów ewntualnie towarzystwa na melanż, który i tak kończy sie poszukiwaniem sponsora

Gość Dziewczyna w lustrze
To Ci się trafiła :O

Gość gość
w odróżnieniu od alkoholików mają pobudzone libido (szczególnie po amfetaminie i małej ilości trawska), które musza jakos rozładować. to są zwierzęta a nie ludzie. działaja na zasadzie zaspokajania podstawowych potrzeb wywołanych sztucznie. wiem bo sam ćpałem;)

Gość gość
w*****asz taka a jej sie coś odklei i ci upiertoli koootasa grzebieniem. w druga strone to samo. gosciowi jepnie na dekiel jakas paranoja albo totalny zanik świadomosci i ci wsadzi kołka w peeesde przez dooope

Gość gość
a o lsd to sie nawet wole nie wypowiadać bo na całe szczęście nigdy nie spróbowałem

Gość Dziewczyna w lustrze
Haha w rozsądnych ilościach trawa jest ok, sex akurat jest kosmiczny ;) nie ma co od razu od narkusów

Gość gość
ta jasne. w rozsądnych ilościach. pokarz mi kogoś rozsądnego po wyjaraniu kuli:D

Gość gość
wspomaganie seksu narkotykami prowadzi do tragedii i uzależnienia krzyzowego. po pewnym czasie jak nie zajarasz to ci sie seks nie będzie interesował. za to będzie cie interesowało jaranie bo sie po nim robisz taka namietna. pewnie robisz sie po nim równiez wyluzowana i zabawna. więc jak nie zajarasz to nie będziesz miała ochoty na żadne towarzystwo ani zabawe. za to będziesz miaa ochote zajarać. na zwale wpiertolisz nawet konia z kopytami. zajepiste uczucie prawie jak seks. jak nie zajarasz to nie będziesz głodna. schudniesz ale to nic bo wiesz, że jak zajarasz to ci sie zachce żreć. ALE NAJPIERW TRZEBA ZAJARAĆ KOOORFA po jakims czasie wystarczy ci juz samo jaranie. zaufaj mi. to bardzo upraszca życie:D powodzenia

Gość gość
ale coś za coś. trawa wpływa terapeutycznie na zmysły. będziesz jak wampir. zacznieszwyczuwać zielsko z 10 kilometrów rozróżniac kolor dymu i słyszeć każy szept zwiazany z baka w najwiekszym hałasie i tłumie. nabierzesz tez zdecydowania i pewnosci siebie. zrobisz sie agresywna i nastawiona na osiągnięcie celu bez wzgledu na konsekwencje:D skończ mi kooorfa piertolic. jak chcesz se rujnować zycie to rób to sama a nie gledzisz, że trawa w rozsądnych ilościach jest ok

Gość gość
wiesz kto zarabia najwięcej na handlu narkotykami? ci któzy go zakazaują. zajepiscie podnosi to cene i wbrew pozorom popyt juz nie mówiąc o możliwosci wrobienia dosłownie każdego w handel a co najmniej posiadanie.

Gość gość
jak widze tych wszystkich antysystemowych (o ile podpieraja swoja działalność jakąś ideologia) dealerów to mi sie śmiać chce. każdy jeden bez wyjatku pójdzie za kraty. wiedzą o każdym jednym z nich bo kontroluja ten rynek. ale oczywiście możesz robić co chcesz. zwisa mi to

Gość gość
najlepsze jest to że przy okazji moga skubnąc troche kasy na zwalczanie przestepczości zorganizowanej i rozwój technik inwigilacji, które później wykorzystaja przeciwko społeczeństwu:D cyrk kooorfa. juz nie mówiąc o tym całym teatrzyku z dzielnymi policjantami wierzącymi w sprawe albo w nią nie wierząymi i puszczajacymi w drugi obieg zapłacony towar. ani o kretynach, którzy z własnej woli doprowadzają sie do poziomu glonoojada. tez byłem takim kretynem.

Gość gość
no chyba że mieszkasz w holandii to juz i tak nie ma dla ciebie ratunku. ps zastanawiałaś sie kiedys skąd w kofikach maja hasz i trawsko? hoduja? jak kiedys tulipany?:D sprowadzaja? skąd? co na to interpol, słuzby graniczne, kraje tranzytowe? nic. bo to kooorfa jest ich interes:D