Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Onna903

Dlaczego wszyscy faceci to świnie? Chcą tylko

Polecane posty

Gość gość Onna903

seksu a jak już dostaną to rzucają dziewczynę dla kolejnej zdobyczy !!!

Gość gość
bo jesteśmy myśliwymi, polujemy :classic_cool:

Gość gość
Moje zdanie jet takie że dziewczyny chcą tylko i wyłącznie! przelotnego seksu zazwyczaj z jakimś debilem i brudasem (do takich ciągną najbardziej ) chcą tylko wykorzystać i zdradzić faceta nie liczą się w ogóle z konsekwencjami.. chciałby jeszcze żeby facet im przebaczył a zwykle facet ma w d***e takie szmaty . Myślą tylko imprezach i wódce moje zdanie się nigdy nie zmieni! nawet jeśli będziesz próbowała pisać jakieś farmazony

Gość gość
a wy co niewinne i nieskazitelne hahaha a pchać dupę otworem umiecie :D

Gość gość
kobiety to szczególnie myślą o zajściu w ciąże z jakimś brudasem, uwielbiają mieć brzuchy tajemniczego pochodzenia, a mężczyzn porzucają

Gość gość
Ja nie potrafię pchać doopy otworem

Gość gość
to prawda.. one o niczym innym nie myślą. Wykorzystać pobawić i "nara" a potem płaczą bo co one nie zrobiły, hahah :D jesteście śmieszne i żałosne

Gość gość
Kobiety najbardziej lubią wykorzystywać facetów seksualnie, a oni biedni, zakochani po uszy...

Gość gość
bo świnia to świnia, nic dodać nic ująć:|

Gość gość
Same wybieracie tępaków, bad boyów i kryminalistów to się nie dziwcie.

Gość gość
one ciągną do koryta bo myślą że kasiory potąd to będą żyły jak księżniczki a zwykle taki "facet : się nimi pobawi idt i później słyszę jak pierdolą że nie ma normalnych facetów idt w podskokach legną do koryta byle się pochlapać w gównie wykorzystać swojego faceta a potem przyjść i mu powiedzieć że "ja tak właściwie nic nie zrobiłam " one nie czują się w ogóle winne jak zdradzą za to was nie na widzę szczególnie wtedy jak jebie od was kłamstwem na kilometr tanie zagrywki zwykle się kończą tak że laska zostaje sama i kwiczy i jęczy bo wielce żałuje ze skończyło się zabawa która była przednia ..

Gość gość
Jak się pcha dupę otworem :D wie ktoś?

Gość gość Onna903
Nie ma już porządnych facetów. Są mili dopóki nie dostaną się do majtek a potem wychodzi ich prawdziwa natura chama i prostaka.

Gość gość
brawo gratuje tępoty !

Gość gość
Partner to nie dopust boży który "nam się trafia" tylko świadomy wybór, który świadczy o nas samych. Jak sama wywodzisz się z jakiegoś marginesu społecznego i wybierasz sobie facetów na swoim poziomie to czego oczekujesz? Swój ciągnie do swego. Normalny mężczyzna tak się nie zachowuje, z tym że, ty nie jesteś zapewne partią, która takiego by zainteresowała, a dwa, ty nawet nie wiesz jak powinien zachowywać się zakochany i szalejący za kobietą mężczyzna. Tatuś chyba nie był dobrym wzorcem, nie?

Gość gość
A hooj cie obchodzi mój ojciec i to czy mi się dobierał do majtek !!!

Gość gość
nie obchodzi, tak jak i twoje hujowe życie i hujowi faceci, którzy cię obracają bo normalni omijają szerokim łukiem:D

Gość Józef Bździuch
facet to świnia i o tym każda wie ! i co poradzisz , mamy to w genach i nawet operacja mózgu i wycięcie połowy z mózgu nie zmieni faceta , owszem , gdy facetowi po operacji mózgu pozostawią tylko trzy zwoje mózgowe to zacznie się zachowywać jak kobieta, czyli nie będzie jadł obiadu , gdzie przed chwilą nasrała kura, która posiada tylko jeden zwój mózgowy

Gość gość
Mistrzynie intryg, zdrad i manipulowania ludźmi, rujnowaniu rodzin, związków, niszczeniu psychicznemu dzieci, rozpadowi idei rodziny, rodzeniu nieślubnych dzieci... Perfekcyjnie opanowały na przestrzeni dziejów sztukę zakłamywania rzeczywistości, działania wbrew logice i oczywistym faktom, kierowania się egoistycznymi i najniższymi popędami, wykańczania na każdy możliwy sposób mężczyzn i przyczyniania się pośrednio lub bezpośrednio do ich zawałów, udarów i samobójstw. Gdyby zbadać osobno każdy z przypadków męskich samobójstw, prawie za każdym stoi kobieta, za kobiecym – rodzaj odrzucenia społecznego… Cech*ją się również chorobliwą skłonnością do materializmu, obłudy, hipokryzji, wykorzystywania ludzi do własnych celów, skąpstwa, cwaniactwa, udawania zawsze świętych, kierowaniu się tylko i wyłącznie własnym EGOISTYCZNYM interesem, przerostu ego i manii na punkcie swojego wyglądu. Zawdzięczamy też istnienie choroby społecznej pt.: Co powiedzą o mnie inni? której podporządkowują całe swoje marne, egoistyczne i głupie życie. Nie? Nie dodaj swojej xiężniczki na Fejsbuku gdy Cię poprosi. Tak dla zasady. Powiedz Kochanie: „To głupia moda. Idźmy pod prąd. Nie bądźmy tacy sami jak cała reszta…” Zobaczysz. Ona się może i nawet zaśmieje ale w przeciągu góra pół roku, xiężniczki już nie będzie. Już masz posprzątane… Oczywiście usłyszysz coś innego…Kobiety nigdy nie wyrastają z roli małego dziecka, któremu się wydaje, że przez sam fakt istnienia wszystko mu się należy i stojąc przed wystawą sklepową mówi: Chcę to i to a najlepiej wszystko. Jeśli nie dostaną to włącza się bestialski aparat zniszczenia i mszczą się na wszystkich, przeklinając cały świat. Reagują alergicznie też na osoby, których nie są w stanie zaszufladkować, wsadzić do półki ze znanym im napisem. Sączą jad nienawiści przeciw wszystkiemu, co jest inne, niepoznane, niezrozumiałe, czego nie potrafią objąć umysłem, nie pasuje do ich prymitywnego wzorca.

Gość gość
Ciebie to chyba jakaś kobieta bardzo skrzywdziła? Skąd tyle jadu ?

Gość gość
gość Onna903 2015.12.21 bo ich nie interesuje zwiazek liczy sie ******ie a potem ida do innej

Gość gość
Nie każdy facet jest świnią i nie każdy uprawia przecież seks z dziewczyną bo są też geje

Gość gość
tak sie konczy jak bierzecie *****czy z dyskotek

Gość gość
I taka jest prawda przecież geje nie seqsuja sie z dziewczynami perzciesz idiototko pierdonalona

Gość gość
czemu kobiety chcą zawsze tylko ślubu ?