Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jest tu taka odważna

Która z was pokazałaby się przy facecie z nieogolonymi okolicami bikini?

Polecane posty

Gość Jest tu taka odważna

Jest tu taka, dla której nie byłoby to problemem?

Gość gość
ja pitolę, gimbusy, ale co poniektórzy jesteście powaleni:(

Gość gość
Nie wiem co wam odbija z intymnym owłosieniem. W ogóle co za głupia moda na golenie. Dorosła kobieta z gołą psitą wygląda jak dziewczynka z przedszkoda :O Ja wolę naturalne owłosienie. Musiałem długo walczyć z żoną aby przestała się tam golić i w końcu dla mnie przestała. Widok teraz mam przecudowny :)

Gość do gość
i wlosy z majtek jej wystaja?

Gość gość
Ja,ja bym sie pokazała i pokazuje :)

Gość do gość dziś  19 44
ale chyba tylko stalemu facetowi, z ktorym dlugo jestes?

Gość gość
nigdy bym sie nie pokazala , ze wstydu bym sie spalila ,ze zaniedbana jestem i wole by moj facet tez byl wygolony

Gość gość
Tak to mój maz,ale z opowiadań znajomych singielek wiem tez ze faceci zbytnio nie przepadają za całkowita depilacja owszem nie tak zwany busz ale nie kompletnie łyso jeszcze dużo zależy w jakim wieku ma byc facet bo to ma bardzo duże znaczenie

Gość do gość dziś 19 44
no ale tutaj temat nie jest o czesciowym owlosieniu, ale wlasnie o tym buszu - nieogolonych okolicach bikini, czyli wloskach wychodzacych za majtki

Gość gość
Ogólnie ja i maz lubimy jak jest estetycznie ale czasami bywa tak ze zwyczajnie brak mi ochoty na depilacje lub brak czasu wiec jest jak jest

Gość gość
A to przepraszam nie potrzebnie sie wcinam a jeśli chodzi o busz to nie :)

Gość Józef Bździuch
chyba tylko gejowi podoba się wygolona na zero

Gość gość
Trzeci raz ten sam temat, zboku.

Gość gość
mówiłem, jeszcze gimbusy, a już mają problemy psychiczne :(

Gość gość
jak ktoś jest chory na raka to od chemioterapii włosy same wychodzą.

Gość gość
@ do gość dziś i wlosy z majtek jej wystaja? x Tak. Ma bardzo bujne owłosienie które wprost uwielbiam. Zdrowe kruczoczarne loczki - widać, że zdrowa "wiejska dziołcha" :) Włoski ma nawet na pachwinach udowych więc zawsze wystają Jej z majteczek. Zawsze! Dla mnie to rozkosz dla oczu. Dla ust i języka też bo uwielbiam delikatnie ciągnąć ustami za te włoski ;)

Gość gość
gość dziś Nie lizałes mojej cipki i nie widziałeś wieśniaku i widać kto jest ze wsi i kto lubi orać po chaszczach wiec zamknij pysk brudasie

Gość gość
@ gość dziś gość dziś Nie lizałes mojej c*pki i nie widziałeś wieśniaku i widać kto jest ze wsi i kto lubi orać po chaszczach wiec zamknij pysk brudasie x A tak! Uwielbiam orać językiem po chaszczach żony! To najcudowniejsze chaszcze na świecie! A Twojej picy, ty paskudo jedna, to nawet pogrzebaczem bym nie dotknął bo zaraz by zardzewiał.

Gość hej gośćiu
ale nogi i pachy zona chyba non stop goli?

Gość gość
A ja jestem po laserowej depilacji i nie mam takich problemow. Wiekszosci facetow sie podoba jak jest estetycznie, ale zboczencom roznie :/

Gość gość
Nogi tak ale o pachy trwa na razie walka. Ja lubię chaszczyk pod pachami ale żona póki co się jeszcze wstydzi. Z owłosieniem łonowym mi ustąpiła bo mówi, że tam tylko ja i ginekolog zagląda więc mogła pójść na kompromis. Nogi niestety goli mimo moich protestów. Pod pachami na razie trwa impas. Goli je też ale rzadziej i czasami pozwala im nieco podrosnąć co dla mnie jest rajem!

Gość gość
gość dziś No to wybacz ale przy jednym stole i z jednej szklanki jak i talerza byś sie ze mną nie najadł i nie napił bo huj wie co w twoim pysku nocuje

Gość gość
na plazy zwykle wystaja mi kędziory, ale nie zwracam na to uwagi, panowie tez chyba nie patrza na szczegoly :) Mam skąpe gacie bo lubie sie dobrze opalić, a wtedy zawsze ciut włosa wyjdzie

Gość Józef Bździuch
przecież dziewczyna z bogatym owłosieniem na vaginie prezentuje się jakby miała na sobie majtki koronkowe i kusi jak cholera, aż ciarki przechodzą po plecach

Gość gość
wlosy na vaginie to chyba jakas choroba. Podobnie jak wlosy na wątrobie albo trzustce.

Gość gość
Co za ciemnota! Do ginekologa idziecie pokazuje cie obcemu facetowi cipke jest ok. A swego faceta się wstydzą debilizm! !!! Ja nie mam takich problemów bo mój facet jest przy każdym badaniu ginekologicznym cipki i wspierał porody. Wasze c***y by nie były wstanie być przy badaniu cipki czy porodzie!

Gość do gość
gość dziś , ile masz lat?