Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obrażanie,szarpanie, lekceważenie :(

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem rok po ślubie mamy dziecko ale mój mąż od samego początku mnie lekceważy , wyzywa od najgorszych nie interesuje się dzieckiem. Juz przed porodem chciałam odejść ale sie bałam , że nie dam sb sama rady, nie miałam pracy. Po jakimś czasie się poprawiło , postanoilismy ze wyjedzie do Wielkiej Brytanii . Jak już wyjechał zapomniał o naszym istnieniu odzywał się raz na kilka dni w końcu dojechałyśmy do niego pierwszy tydz było OK ale później tragedia wyzywał mnie, ciagle mnie szantazował wywalał z domu nie chciał spedzać ze mną ani z córką czasu wracał z pracy w nocy siedział przy komputerze jak wstawałyśmy kładł się spać w weekendy to samo lecz dzisiaj przeszedł samego sb zwróciłam mu uwagę a on zaczął szarpać mnie za włosy i dusić do ziemi. Co mam zrobić? wstydzę się przyznać mamie ze miala rację żebym juz dawno go zosawiła. Nie wiem jak sb z tym poradzić

Gość gość
wrcaj do domu, zostaw go! bd Ci lepiej bez niego! pozniej bd gorzej. Tez mialam takiego chlopaka, poszarpal mnie nie raz ale wtedy przegial i zostawilam go. Bylo ciezko prosil, mowil jak to sie zmieni ale nie nie to tylko puste slowa. Teraz mam sw spokój.

Gość gość
Widziały galy co brały Albo mu kopniesz w d***e albo się przyzwyczaj

Gość dpmjg
podłe tchórze które zamiast wesprzeć potrafią tylko wdeptywać w glebę pisząc wybrały gały...zwalanie winy z kata na ofiarę co jest właściwe dla tchórzy

Gość gość sisi
6.46.mam tak samo .Moi rodzice zwłaszcza mama też stale mi to powtarza.

Gość gość
Fajnego mezczyzne sobie wybralas. Hehe a wiecie czemu ja nie bylem w zwiazku? Bo jestem jego przeciwienstwem he. niezle co? Fajne mamy kobiety w Polsce