Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bolec 33 lata

problem ze mna jest taki ze jestem zepsuty

Polecane posty

Ostatni raz dotykalem kpbiete dwa lata temu, i to bylo tylko trzymanie za reke, i to jest najbardziej hot kpbieta ever bylismy na ltlyzwach jak poszwdlem do kibla to zaraz ja zaczeli podrywac xD. I tyle, a ostatni kontakt cielesny to z 8 lat temu. Caly czas tylko masturvacja choroba psychiczna dopiero tydzien przed 18 w 2012 poczulem sie soba ze jestem ja a nie choroba przez caly czas tylko masturbacja zadnych kobiet :/

Gość gość
ty nadal powinieneś wrócić do zakładu zamkniętego myślałeś ze jak rzucisz leczenie i wyjdziesz z polski to nagle ozdrowiejesz...

Gość
umyłeś sie już? :D::O:O

Gość gość
Ale jak przebiega u Ciebie to "zepsucie" dlaczego tak uważasz, napisałeś, trochę nie wyraźnie.

Hahah. Sorry ale z debilami nie gadam w zakladzie bylem bo mnie rodzinka wyslala i to byl najgorszy koszmar w moim zyciu po tym dostalem tragicznej depresji pare miechow pozniej chcialem sie zabic wiec smiecou skoncz mi bredic bo ja wiem co jest dla mnie dobre batdziej od takiej karykatury psa jak ty czy od najmadrzejszrgo czlowieka na ziemi sram ci na morde ty gowniana kanalio :)

Gość gość
no właśnie pokazujesz jaki jesteś 'normalny' mówiłem ze w kaftan ciebie trzeba i do czubków zanim komuś krzywde zrobisz z frustracji

po co ci dziewczyna Tu nie chodzi o dziewczyne tylko zeby sie pozbyc dwoch kilogramow spermy w jakis sposob ktore we mnue siedza i gnija :( a ja mysle ze jakby sie laska przede mna rozebrala to ja chuj w lape i jedziemy :O

właśnie pokazujesz jaki jesteś 'normalny' mówiłem ze w kaftan ciebie trzeba i do czubków zanim komuś krzywde zrobisz z frustracji x Do policji kpnfidencie takich jak ty sie wysyla do pracy niewolniczej :)

Nie chodzi mi o to. Tylko mamdosyc ze codziennie rano sie budze mysle i za cgwile pala stoi i musze se ulzyc albo laski ze na widok ich spojrzen mi pala staje a ja ciagle w tym samym miejscu :(

Gość gość
PRZECIEŻ TY CHUUJOZO Z DOMU NIE WYCHODZISZ NAWET

Gość gość
niedorobiony ja bym ciebie na krótkim łańcuchu trzymał, jak psa w budzie.

Gość gość
dobrze wiesz ze jest inaczej ;) ale cwniaczysz udając że jest inaczej, próbujesz kreować inną lepszą rzeczywistość która nie istnieje aby sie dowartościować

Gość gość
ciesze się niedorobiona k*****, że jest ci źle patałachu :D:D:D:D:D

Gość gość
Cynik moze jestes ukryta lesbijka ?

Gość gość
siup