Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zlozylam mu zyczenia i nawet nie odpisal

Polecane posty

Gość gość

To jest ostatnia osoba, po ktorej bym sie tego spodziewala.. zlozylam komus zyczenia swiateczne i nic nie odpisal, a odczytal wiadomosc 5 h temu. Moze cuduje, moze niepotrzebnie o tym mysle, ale jakos niemilo mi sie zrobilo.

Gość gość
moze jeszcze odpisal

Gość gość
a może się zorientował ze do świąt jeszcze parę dni i że robisz z siebie idiotkę

Gość gość
A może nie bedę miała jak potem złożyć życzeń? Idioto :)

Gość gość
to nie urodziny ze nie mozna wczesniej

Gość gość
nie przejmuj się

Gość gość
i co z tego?

Gość gość
A kiedy ostatni raz rozmawialiście? Utrzymujecie regularne kontakty?

Gość gość
Widzę go na uczelni regularnie.. czasem rozmawiamy, i czasem piszemy na facebooku. On wychodzi z inicjatywą. Nie bylo mnie ostatnio na uczelni i postanowiłam mu złożyć życzenia na fejsie

Gość gość
Niezalezy mu... Potem moze jak jakies zyczenia dostanie to skopiuje i wysle hurtem i do Ciebie.

Gość gość
ale wydaje mi się, że każdy człowiek by odpisał chociaż dziękuję i nawzajem, prawda? nigdy się nie zdarzyło, żeby on nie odpisał albo coś w tym rodzaju. Tym bardziej że widzę że mnie lubi.

Gość gość
Ale na czym mu do cholery nie zależy? ja go na randkę zapraszałam? to są zwyczajne życzenia, ludzie :P

Gość gość
Wg mnie na życzenia internetowe to trochę za wcześnie.

Gość gość
Jedno czego nie rób, to nie pisz do niego więcej (dopóki nie odpisze) i nie kompromituj się. Zaczekaj na jego reakcje. Najgorsze co możesz zrobić, to napisać "dlaczego nie odpisujesz? Wszystko w porządku? Coś się stało?" Etc

Gość gość
On nie z tych typów, żeby kopiował i wysyłał hurtem :P to jest skryty, cichy człowiek, zupełnie. Za wcześnie na życzenia.. no taak, a kiedy nie jest za wcześnie? 48 h przed czy 24 przed? już weźcie przestańcie z takimi głupotami. Nie będę mogła potem składać, bo nie będę miała neta, więc złożyłam teraz tym, których nie widziałam.

Gość
trochę chamsko...:P np. ja wiem na 100% że pewna osoba do mnie napisze albo zadzwoni i odbiorę mimo że niezbyt chce mieć z nią kontakt, ale to jednak święta. :)

Gość gość
23:03 no jasne, że nie. Chyba nie będę z paniką w oczach pisać komuś coś takiego, bo nie odpisał na życzenia.. nawiedzona nie jestem jeszcze. Po prostu trochę mnie to zdziwiło, tyle.

Gość gość
Dajze spokój. Kiedy do was dotrze, ze nawet jeśli pisze ze wiadomość wyswietlona to najnormalniej w swiecie mozna w tym czasie robić kilka innych rzeczy i po prostu zapomnieć odpisać??

Gość gość
a co mu tam napisałaś?

Gość gość
Taki kontakt macie i nie masz nr zeby smsa wysłać? Ja też uważam że za wcześnie. On pewnie wysle w święta, jak będzie innym wysyłać

Gość gość
No zwyczajnie, że się nie widzieliśmy, dlatego życzę ciepłych etc, Świąt Bożego Narodzenia. Żadnych durnych wierszyków z neta nie przeklejałam :P ee tam, może kiedyś tam odpisze. Idę spać, dobranoc :)

Gość gość
Cholerka, mnie też takie coś denerwuje, zaczynają się wtedy takie głupie myśli czy coś ze mną nie tak? I zaraz załuje, że wysłałam w ogóle tę wiadomość, zaczynam szukać dziury w całym. Koniec końców nigdy się nie dowiaduje w czym rzecz, bo pózniej ta osoba odpisuje jakby nic się nie stało, a przecież głupiego tematu drążyć nie będę...

Gość gość
No to pozostaje tylko kółeczka na czole robić, jak ktoś nie rozumie, że ktoś może złożyć wcześniej (i się w tym doszukuje bóg wie co!) i jakby się na to obraził :P branoc :)

Gość gość
bez sensu

Gość gość
Kółeczka na czole to tobie powinni robić bo przezywasz jakbyś mu wyznanie miłości wysłała. Daj na luz. Nie każdy ma taką potrzebę żeby od razu komuś odpisać. Będzie miał czas napisze. Uznał widocznie że za wcześnie. Albo po prostu nie złoży ci ich w ogóle.

Gość gość
co tak najeżdżacie na dziewczyne, może sie zakochała :P

Gość gość
Jest zajety, wiadomość wyswietlona a onsobie np gra i może być tak że w ogóle nie odlisze bo zapomni

Gość gość
Jakby to był tylko kolega tak by nie wariowała :p

Gość gość
Jezeli juz teraz wysylasz zyczenia to czuc desperacje. Przeciez to wiadomo dla kazdegom i da sie wyczuc nawet po sms czy ktos komus wlazi w d**e czy jest obojetny i robi cos od niechcnia czy wrecz nie lubi. Jakby mi jakas laska wyslala teraz zyczenia to juz bym wiedzial ze o mnie mysli i chce nawiazac ze mna kontakt

Gość juliaaa888888888
Dlatego ja właśnie pierwsza z reguły nie wysyłam zyczeń tylko odpisuje na te co mnie wysyłają :) I już :) No może poza najblizszą rodziną, ale jeśli chodzi o znajomych itd to pierwsza nie wychodze z inicjatywa zyczen na świeta