brunetka2318923 0 Napisano Grudzień 21, 2015 witam. jestem z chłopakiem od ponad 3 lat. Bardzo się kochaliśmy ale od jakiegoś czasu coś się popsuło ponieważ zaczął olewać mnie . Problem zaczął sie odkąd przyjechał z Niemiec . Koledzy imprezy. Wszedzie mnie zabierał ze soba ale pewnego razu nie poszłam upił się poszedł na domówke i zdradził mnie. Był to tylko pocałunek ale jednak bardzo tego załował. Z czasem wybaczyłam mu. Bo go bardzo kocham. Ale nie wiem co mam robić ponieważ wgl jest inaczej. NIe widzi problemu ale jest i to bardzo jakis kolega przyjdzie to ma mnie w d***e a niegy tak nie było rozmawiam z nim ale twierdzi ze on kolegów musi miec bo do facet a kiedys miał ich gdzies. miał problemy tylko ja byłam kolegów nie było w czasie pobytu za granica koledzy nawet sie nie odezwali tylko ja . kazdego dnia doceniał to ze ja mu zawsze pomagałam a teraz ma wylane pokazuje ze ja mam za nim latać . bardzo jest mi przykro ze z dnia na dzien jestesmy coraz dalej od siebie. a chce zeby było jak kiedys. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach