Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest jakis produkt w biedronce który wg was ma dobrą jakosc i jest super??

Polecane posty

Gość gość

znacie takie produkty,którym ufacie i mozna je kupic w biedrze??

Gość old tristania
Ja chwale sobie soki do picia Vital Fresh, te duze z kranikiem jak i te mniejsze w kartonach. Sa nieco drozsze ale jak zwrocicie uwage na sklad i porownacie z innym, tanim sokiem np. Pluum to zobaczycie roznice. Jesli pierwszym skladnikiem w czymkolwiek jest woda to nie warto tego kupowac. Innym fajnym produktem jest serek smietankowy do smarowania kanapek Delikate. Nie ma zadnych barwnikow, zagestnikow itd. Generalnie ,trzeba zwracac uwage na etykiety, jak jest duzo "E" i bardzo dluga lista skladnikow to lepiej uwazac.

Gość gość
Tych tematów było mnóstwo.... Składy trzeba czytać ZAWSZE jak bierzesz coś do reki, nie tylko w Biedronce. Masło osełkowe, mleko w butelce, śmietany, białe sery, żółte sery (trzeba czytać skład, które bez azotanu), koncentraty pomidorowe w słoiku, kartonie i butelce, zwykłe produkty typu mąka czy cukier, można upolować świeże owoce i warzywa, oliwa z oliwek, kawa mielona, płyny do prania Kłębuszek są rewelacyjne. Tych produktów jest bardzo dużo. W Biedronce są też markowe produkty znane z innych sklepów, tyle, że trochę taniej. Są też droższe produkty, które są bardziej luksusowe. Czasy, kiedy Biedronka sprzedawała tylko najtańsze rzeczy się skończyły, teraz każdy tam znajdzie coś dla siebie.

Gość gość
Tak, są, ale nie zamierzam się dzielić moimi odkryciami :P

Gość gość
Tak,przypadkiem kupiłam komplet pościeli, polski produkt,bardzo porządnie uszyty,nie rozleciał się w praniu.Kilka lat temu kupiłam drogą kurtkę narciarską renomowanej firmy,a koleżanka kupiła ładniejszą w Biedronce,która po kilku sezonach lepiej się trzyma niż moja.Odzież sportowa z Biedronki też zła nie jest,lepsza niż z tanich sportowych sklepów. Można tam też kupić wyroby mięsne z Krakusa,Sokołowa i Morliny,te same,co w innych sklepach,kawę, ser Gorgonzola i Mozarella ,Berlinki,salami z Sokołowa itp.,oprócz takich typowych,produkowanych dla Biedronki.Wbrew plebejskim opiniom,że to byle jaki sklep,jest w czym wybierać, bo oprócz własnych,mają produkty z Hortexu,Pudliszek,Łowicza i inne.

Gość gość
masla i sera bialego bym tam nie kupila..za tanio.pewnie kupa chemii w tym jest,

Gość gość
Papier do d**y melodia

Dużo tematów było ale ja na przykład lubię żel micelarny do demakijażu oczu,który sprawdza się ma moich bardzo wrażliwych powiekach i nie podrażnia co zdarzało się płynom micelarnym nawet drogich marek.Żel BeBeuty Micelarny do twarzy też jest świetny.

Gość gość
ale ktory to żel???ile kosztuje????czy on nie ma w sobie za wiele chemii??

Gość gość
Masło osełkowe i biały ser takie same jak w każdym innym sklepie w dużym mieście. No chyba, że ty kupujesz wiejskie, bo masz od kogo lub sama robisz. Chętnie bym takiego spróbowała, niestety nie mam dostępu.

Gość gość
w kazdym miescie jest targ tam ze wsi sa ,mleko ,smietana, jajka ,maslo ,chleb ,warzywa ,zaden problem z kupnem zywnosci ze wsi

Gość gość
kupuje w biedronce paczki smakuja mi

Gość gość
No nie wiem, u mnie targowiska sprzedają towary z hurtowni, czyli to samo co w sklepie. Czasami są targi ekologiczne, tam niby można kupić coś swojskiego, najtańszy ser kosztuje 45 zł za kg :D Najłatwiej chyba faktycznie kupić jajka, które sprzedawcy podają za wiejskie.

Gość gość
tak jest taki towar,na kasie siedzi ale dziunia niedostepna jakas:-(

Gość gość
panie ze wsi maja towar drozszy niz w sklepie na targu kupujacych im nie brakuje w dzien targowy

Gość gość
podpaski z biedry po 0.99 zł jest tam 20 szt i sa wydajne