Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest dla Was największym osiągnięciem czasów w których żyjecie

Polecane posty

Gość gość

Bo dla mnie sms To niesamowite że kod potwierdzający wysyłany z serwerów za oceanem przychodzi do mnie na komórkę w sekundę (jak to się kurfa dzieje????) Druga rzecz to internet Tutaj w zasadzie jest taka ziemia 2. można tutaj spokojnie egzystować i gdyby nie to, że ten bezruch, bo korzystanie z komputera wiąże się z przebywaniem w nieruchomej pozycji ciała i oczu wraz z powiekami, które jeśli nie znajdują się w naturalnym ruchu(mrugnięcia) to wysycha nam śluzówka oka i boli a ciało choruje. Internet cię wyżywi i przyodzieje:D Jedyne smutne wnioski które z tego płyną to możliwości inwigilacji:( z którą nie jesteśmy już tak dobrze zaznajomieni i niestety nasza świadomość niczego tutaj nie zmienia. Jesteście zadowoleni ? Jak to widzicie?

Gość gość
Jprd :o żal mi Cię,no chyba,że masz dopiero kilkanaście lat.

Gość gość
Mając kilkanaście lat ?-Największym wynalazkiem czasów w których żyłam było przekraczanie granicy własnym samochodem bez zatrzymywania się:))))

Gość gość
Zgadzam się również. Internet to największy jak dotąd wynalazek dzięki któremu faktycznie da się żyć nie wychodząc z domu. Ale autorko piszesz na Polskim forum a w Polsce są inne realia. To nie USA! Tutaj jednak większość musi ćulać do roboty!