Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie o dopasowanie buta do stopy 2latki.

Polecane posty

Gość gość

Mala ma 2li3m. Nie umie mi powiedzieć czy ja cisnie cos czy nie jak mierze but, mimo ze gada jak najęta to nie umie wspolpracowac Jej stopa ma dlugosc postawiona od piety do najdluzego palca 15,8cm wkladka buta kupionego na marzec 17.4. Powinien ten but byc dobry? Ile jej moze noga urosnąć? Kurde teraz ma 26 a tamte kupione 27.

Gość gość
najlepiej jak da się wyciągnąć wkładkę i postawić nogę dziecka na niej wtedy widać, musi byc jeszcze z cm zapasu

Gość gość
co to 2li3m?

Gość gość
sporą stopę ma Twoja 2 latka :) moja ma 7 lat i ma rozmiar 29 :) ale jest drobna od urodzenia

Gość gość
Zrobiłam tak. Jest ponad 1cm. Mam nadzieje Ze przez 2-2,5 msc stops duzo jej nie urosnie. Ile rosnie mniej wiecej na miesiac stopa takiemu dziecku ponad 2letniemu?

Gość gość
2l I 3miesiace. Pisze z telefonu I nie tak troche wcisnęłam. Moja jest wysoka i raczej szczupla. Wazy 14kg ma 98 cm. Ubranka na 104-110 jek kupuje.no i ta stopa. 26/27 ale mąż ma 49,5-50. Mam nadzieje ze na 40 max siw jej zatrzyma;)

Gość gość
Autorko dostałaś bądź kupiłaś oryginalne. "najeczki" i nie chcesz żeby były za małe na wiosnę?

Gość gość
Nie. Nie widzę sensu kupowania nowych kolekcji albo noszenia najeczek. Kupiłam buty z cool club z przeceny z 99 na 45 i miękkie zginajace sie, z gorka na wkladce. I tak będą na wiosnę a potem jesienią raczej za male. Zastanawiałam się czy wymienić na większe rozmiar poprostu.

Gość gość
Nie przewidzisz. Ja na wiosne kupilam buty z zapasem ze beda na jesien i syn zalozyl kilka razy bo raptem stopa mu urosla. I jeszcze mial tak dziwnie bo widac ze 25 bylo juz za male a 26 jeszcze sporo zapasu. Ale to byla kwestia miesiaca i noga zaraz akurat byla do 26. Moj syn ma 2,5 roku i 26 nosi. A widzialam ze jego kolega z przedszkola(nizszy) jeszcze wiekszy numer. Bo moj najwyzszy w grupie,ma 104 cm. Tez 14 wazy:)