Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeżeli ktoś zostawił z powodu zbrzydniecia

Polecane posty

Gość gość

To czy jak się spowrotem wypieknieje to ta osoba zechce wrócić?

Gość gość
z powodu zbrzydniecia sie raczej nie zostawia, tylko bardziej z powodu zbrzydniecia charakteru :O

Gość gość
Chodzi mi o wygląd nie charakter i na ten temat oczekuje odpowiedzi

Gość gość
nie chciałabym faceta, który mnie zostawił bo nagle nie byłam wystarczająco atrakcyjna a potem wrócił . Co to za związek jak ciągle musisz się bać ze znowu coś nie podpasuje to znowu zaliczysz kopa w d... Jakb6ym naprawdę wyładniała to szukałabym sobie nowego lepszego faceta a nie chciała powrotu tamtego. Kwestia szacunku do siebie

Gość gość
Nie przytycie raczej wypadek

Pytałam tylko z ciekawości bo uważam,że jak się kogoś kocha to tym bardziej w trudnych chwilach jest się dla tej osoby wsparciem i pomaga wrócić do formy.Mój były mnie też podczas ciężkiej choroby zostawił i na dobre mi to wyszło bo teraz jestem z kimś kto kocha mnie nad życie i po wypadku stawał na głowie,pływał ze mną,ćwiczył abym wróciła do sprawności.A jak się wypięknieje to warto zobaczyć żal w oczach byłego(byłej) i wyśmiać ją(jego) bardziej gdy zechce wrócić.

Gość gość
Ayameii masz po części rację gorzej gdy się nadal kocha a tamtą osobę to po prostu przeroslo psychicznie.

Gość gość
Nie zostawia sie nikogo w chorobie.Rzecz jasna choroba zmienia człowieka,wygląd oraz psychikę.Kiedy zachorowałam tak z niczego nic spadlam na wadze,nie mogłam jeść od antybiotyków,pogorszyła mi się cera,pojawily sie zmarszczki ,ogólnie nic mi się nie chciało,ani jeść ,ani pic,ani spać nie mogłam,pracowałam bo musiałam i zrobiłam sie strasznie nerwowa.Facet zaczął sie odsuwać ode mnie i wtedy postanowiłam wsiąść się w garść.Wyzdrowiałam(to zasługa lekarzy)wróciłam do dawnego wyglądu,dobrze się czuje,znów jestem pewna siebie i zwariowana jak dawniej i postanowiłam,ze ja mu pokaże.On nawę nie wie co ja planuje.Zemsta jest słodka.To się zdziwi.

Gość gość
Ja podobnie jak koleanka wyżej. Zaczęły mi się pojawiać zmarszczki ( w wieku 30 lat, rzeczywiscie nie do pomyślenia), rozstępyitd. Facet mnie zostawił, stwierdził, że ie chce byc z taką babcią... Potem się wzięłam w garść, schudłam 10 kilo, koleżanka mi zafundowała mikrodermabrazje w Arkadia SPA (jakby ktoś był z Opola to polecam), potem zrobiłąm też tam rozstepy i zmarszczki. Kiedyś go spotkałam w sklepie... Byście widziały jego twarz...

Gość gość
żałosny spam, myslisz ze nikt nie widzi że spamujesz i reklamujesz jakąś klinike? poza tym bardzo szybko sie starzejesz skoro mając ledwo 30che juz myslisz korzystac z zabiegow, ja w tym wieku nawet nie mialabym co sobie poprawiac. wymysl lepszą kryptoreklamę