Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat , wspolzylam z chlopakiem pare razy bez gumki , ale on zawsze wyciagal go pare sekund przed wytryskiem ( 3-4sec) , okres spoznia mi sie 4 dni , mam z rana przed wstawaniem z lozka ( o 7) 36,4 a w dzien roznie od 36,4 do 37,2 . Od 2 dni mam suchosc ,czuje sie jak na okres , boli mnie pod kolanami , wypryszczylo mnie , mam jasne sutki , nie chodze czesto siku , wszystko w normie , czy mozliwe ze jestem w ciazy?

Gość gość
ja tak zaszłam w ciążę i też miałam 19 lat

Gość gość
Polecam test ciążowy

Gość gość
Ale jak niska temp z rana to chyba nikła szansa?

Gość gość
zrob test a nie glupie pytania zadajesz

Gość gość
Jezeli spóźnia ci się okres o 4 dni to zwykły test płytkowy możesz zrobić zawsze, nie musi być z porannego moczu. Idź kupić i bedziesz znała ospowiedź na swoje pytanie po chwili.

Gość gość
dostałam okresu , co prawda mało ale to tak zawsze na początku uff , nauczyłam sie , ze trzeba sie zabezpieczac , nie ma co przerywac studiow , ciaza to 22 -24lata jak sie ma to dopiero , dzieki i pozdrawiam

Gość gość
Zabezpieczaj się dziewczyno.

Gość gość
Zabezpieczajcie się i współżyjcie najlepiej tylko w dni niepłodne. Wtedy szanse na zapłodnienie będą zerowe. Bez problemu wyznaczysz je sobie np mikroskopem owulacyjnym.

Gość gość
jesli nadal dokucza ci suchosc pochwy, to zrob sobie kuracje globulkami Hydrovag, o wlasciwosciach nawilzajacych pochwe, dodatkowo zregeneruja one ewentualne otarcia czy urazy sluzowki mogace powstac podczas wspolzycia i zabezpiecza pochwe przed infekcjami intymnymi, a co do zabezpieczenia, to wedlug mnie najlepsze sa prezerwatywy, przynajmniej wiesz ze jest i chroni, a po tabletkach antyk.sa rozne skutki uboczne