Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze opinie o kobietach z zagranicy pod katem partnerskiego zwiazku.

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam sie gdzie sa wieksze szanse znalezc kobiety np. niepijace, niepalace itp. nieagresywne, niewulgarne itd. takie przeciwienstwo polskich kobiet ale nigdy nie bylem za granica. Interesowal by mnie przedzial wiekowy 25-30 lat.

Gość gość
W takim wieku to Szwedki sa juz wybalowane, rzucaja palenie i zaczynaja takie stabilne zycie. Szwedki sa przede wszystkim samodzielne w tym wieku wiec nie trzeba sie tez martwic, ze bedziesz musial "swojej kobiecie" placic za obiad w restauracji czy kiecki na ta kolacje kupowac.

Gość gość
Jestem z Niemka, rodzona nie jakas tam aussiedlerka. Plusy: porzadek, oszczednosc (nie sknerstwo), wszystko potrafi zalatwic (jezyk), slownosc, punktualnosc, rzucila palenie (nie wiem czy dla mnie ale rzucila) Minusy: chlod, umiarkowanie w komunikacji (z reszta przy mojej znajomosci niemieckiego nic dziwnego), z rodzina zero kontaktu, wie gdzie stoi kosciol, tylko "zdrowe jedzenie", cokolwiek z niej "wycisnac" (czy w sprawach uczuciowych, czy np orientacji politycznej) potrzeba duzo cierpliwosci.