Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"Gdybym nie był żonaty to na pewno zainteresowałbym sie Tobą"

Polecane posty

Gość gość
ale ćwok

Gość gość
Jak ja to robię, jak robię, że mam wszystko I jedna i druga tak calkiem blisko? ;) Ano to proste, obraczka na palcu Nie zrobi wrazenia tylko na padalcu ;) Kiedy masz zone to jestes kuszacy, bardzo sprawdzony i pociagajacy I dziewczyny pragna owocu zakazanego, Przez zone odpychanego, Przez inna pożadanego I tak to sie zaczyna, bajkowa kraina, Jest smiesznie, wesoło, a tu nagle spada, Zauroczenie niczym straszna plaga, i nie da sie opedzic od tego dniem i nocą, Bo uderza w zmysły z cała potezna mocą, ja czaruje czaruje kobiety jak tuli..n, a potem jak juz sie nasyce, to po prostu znikam, I zonie mowie, że to przeciez tylko takie zarty, ze nie na serio i w ogole w srodku jestem martwy, zadna tam milosc, zadne pokusy, Bo od srodka jestem po prostu pusty ;);) I bałnsuj, bałnsuj przy mnie, kręc swoim ciałem, To czego chciałem dawno juz dostałem, I teraz bede Cie lekko zwodził, przychodzil odchodził, ale nic nie płodził, I bede gadał do Ciebie bez sensu, o kupnie szafki i kupnie kredensu, a Ty taka cała rozdygotana Wpatrzona we mnie juz od samego rana, I bede plótł trzy po trzy, a Ty kazde słowo odbierzesz w ten sposob jak nam kolorowo, i bede sie bawił, pogrywał i wracał noca, I bede sie woził z Tobą ciagle psocąc, Bo co mi kto zrobi skoro zona czeka, Kocha mnie na zaboj i wyglada z daleka, Hajs, hajsik jej sie przyda, Co za roznica, czy sie wyda czy nie wyda ;)

Gość gość
Dobre. Z tego wszystkiego wyczytalam jedno"Przez żone odpychany" Smierdzi ci ust i d**y ale takie dwie despartki cie chcą...haha :)

Gość gość
Hehe, no wiem, że dobre, ale takie zycie :D

Gość gość
A nie przeszkadza ci,ze chcą cie tylko desperatki i to brzydkie pewnie? Miales choc raz jakąs top model?

Gość gość
picuś muniuś z niego :P Takich doopków omijać szerokim łukiem .... zgrywa playboya i patrzy co z tego wyjdzie, a jak dziewczyna zaczyna mięknąć to się wycofuje i chowa za żonkę - czyli poflirtuje, poklepie, pomaca sobie i udaje, żę to taka zabawa :) dobrze wie, że to działa na niektóre kobiety i robić może im jakieś nadzieje. Jednym słowem doopek i cienias do potęgi ntej. Więcej szacunku mam do faceta, który mając żonę się niechcący zakocha w jakiejś koleżance z pracy ...blee

Gość gość
"Lubie poflirtowac, przytulić ładną kobiete ale bez zobowiązań" x wybzykać też pewnie lubi bez zobowiązań, co za różnica :P

Gość gość
Autorko, masz pewność że akurat tobie byłby wierny ?

Gość gość
MOże i gostek prawde powiedział. Ale zgadzam sie,ze doskonale wie,ze to daje nadzieje niektorym

Gość gość
A po co facet wogole mowi takie rzeczy kobiecie> ?

Gość gość
Masakra gość.

Gość gość
Odpisz temu cieniasowi zby mu w pięty poszło.

Gość Gośćczy
Ze odkad wiesz ze ma żonę nie reflektujesz na poklepywania, flirty i objęcia. I niech je zachowa dla zony.

Gość gość
Tak czytam watek i mam pytanie: czemu nazywacie go cieniasem? Cienias kojarzy mi sie z fajtłapą i bojącą dupą A ten z watku wydaje sie byc pewny siebie i zadufany co to on kazdą zdobędzie. Tak cienias sie nie zachowuje

Gość gość
Moze ten cienias tylko zgrywa pewnego siebie , a jak co do czego to wieje...

Gość gość
A ne przyszło cin do głowy tępa pannico,ze jak ma żone to nie chce romansowac?

Gość gość
Sciema faceta, ktory mowi tak na "pocieszenie".Zenada

Gość gość
Autorka jest zdesperowana zonka tego goscia ktora mu sprawdza maile :D ten facet roochal te dziewczyne z pracy i Jak sie wydalo to zamydlil oczy durnej grubej zonce zeby mu doopy Nie trula,zonce ewidentnie jeblo cos na leb bo zaklada tu I na net kobiety te same tematy twierdzac ze maz jest z******ty I wierny:D

Gość gość
To ,że mąż pomacał inną po doopie to jeszcze nie brak wiernosci

Gość gość
Odpowiedziałaby: ale zam..j się już ok? :O I wracaj do dziecków, bo cię potrzebujo :O