Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak odp na sms i GG przez 3 dni

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem jak interpretować zachowanie mojej 9 może bardziej pasuje-jeszcze mojej ) dziewczyny. Nie odpowiada ma moje sms-y trzeci dzień z rzędu, napisałem na GG- to samo. w sumie po 3 wiadomości. Ale wiem, ze na GG się udziela, a jakże. Czy Waszym zdaniem drogie panie może to być oznaka tego, ze ona mnie nie chce, czy raczej testowania. Nie ma czasu także pogadać przez telefon kiedy dzwonie, jedna rozmowa 3- sek. , druga 4 minuty, bo ona jest zajeta.

Gość gość
do tego dodam blokowanie mnie tak, by była dla mnie niewidoczna. Czyta moje wiadomości, ale nie odpisuje

Gość gość
Olewka. To olej ją i zastanów się czy jest sens z taką dziewczyną być. A czemu od kilku dni się nie widujecie "na żywo"?

Gość gość
tak ja też mysle, że to olewka. Ma innego, dla niego schudła i zmieniła fryzure. Nażywo się nie widujemy bo ona rzekomo już w poniedziałek przygotowuje razem z zmma i siostrą jedzenie na wigilie i swieta. la mnie to sciema. Tak samo jak to,ze w 2 dzień świąt spotka się z siostra, mmimo,ze będą się widzieć także w 1 dzień swiat:)

Gość gość
oj, oj oj...chyba macie racje..

Gość gość
Pogrywa sobie, a potem będzie żałować :P. Podaruj sobie, szkoda czasu. Jak ktoś się dobija to przez szacunek nawet zwykłemu koledze wypada odpisać, nawet jak się jest zajętym, że. A jak ma tyle ważnych rzeczy, że nie ma czasu na Ciebie , to po co Ci taka panna ?