Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tylko wg mnie on jest zarabiscie przystojny?

Polecane posty

Gość gość

https://www.google.pl/search?q=joe+bastianich&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwiYr9fl4-_JAhWBoywKHbHwDKsQ_AUIBigB&dpr=1#imgrc=byiok23-frzV-M%3A Co o nim sadzicie? Chodzi o Joe Bastianich jak cos to sobie wygoglujcie :P

Gość gość
Fajny ma usmiech i wgl wyglada sympatycznie :)

Gość gość
Przeciętniak z inteligentną twarzą. Oglądaj dzień dobry tvnu, mają tam reportera, w okularach, całkiem podobnego.

Gość gość
A moim zdaniem on jest taki mmmm, ma cos w sobie , jakas taka charyzme czy sama nie wiem jak to okreslic, jest taki męski. Ale zadałam to pytanie bo moim kolezankom np sie nie podoba i bylam ciekawa czy tylko mnie sie podoba czy komus jeszcze :P Ale ja mam ogolnie nietypowy gust co do facetow

Gość gość
Nie jest zły. Wydaje sie być mily i z ciekawą osobowością.

Gość już odpisuję
Wiesz co? Nie wiem jak ty wyglądasz ale zakładam, że jesteś brzydka z urody. Wtedy zgadzam się z tobą, że jest nawet przystojny. Ale jeżeli jesteś atrakcyjną kobietą, to uznam cię za p*****lniętą umysłowo. Bo według mnie jest pasztetem. Jedyne co sprawia i czyni go być może w twoich oczach atrakcyjnym, to garnitur i nic więcej. To co tu pokazujesz wygląda jak z marnymi genami szarak, którego stać jedynie na brzydką lub kobietę z baaardzo śrdniej półki. Przystojniak dla atrakcyjnej kobiety wygląda tak jak okaz poniżej. Tylko że ten ma za dużo mięśni trochę ale jest okay: https://www.youtube.com/watch?v=agcyOgtPEJQ

Gość gość
Jezu co to za małpa w tym linku?

Gość gość
mi się ten facet nie podoba, nie mój typ zupełnie

Gość gość
Przystojniak