Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćróżany

Czy mężczyzna wyczuwa że kobieta go zdradza

Polecane posty

Gość gośćróżany

Czy wyczuwa zmianę zachowania kobiety, czy nie widzi różnicy?

Gość gość
Nie ma na to reguly ale z zasady wy kobiety potraficie lepiej to ukrywać bo lepiej klamiecie :)

Gość gość
wyczuwa to malo powiedziane

Gość gość
chyba,ze spi albo jest pod narkoza

Gość gość
Jeżeli go zdradzasz od początku związku, to może być utrudnione zauważenie zmian.

Gość gość
Ja tylko pytam.

Gość gość
Moja kochana, czy ty zdradzasz mnie z Markiem od rana? Nie wierze Ci, bo jestes taka sliczna, A przy tym grasz na flecie taka melodyczna, Wiem, ze zawsze tak samo pachniesz i sie ubierasz, Ale chyba nie widzisz we mnie frajera, Zmienie sie w złego fajtera, Jak sie dowiem, ze co oczy nie widza, Sa i takie, co sie tego wstydza, Ale ty przecież zawsze masz mnie pod ręką, Tylko martwi mnie bardzo wciąż Twoje piekno, Setki wymówek gdy w sobote z rana, Wychodzisz z krzykiem taka jakas poje..na A potem wracasz nagle i masz usmiech na ustach, To w głowie czai mi sie wielka rozpusta, I skad mam wiedziec czy jestes mi wierna, Skoro na innych kolegow jestes taka pazerna, Ale wierze ci, wierze, że mnie nie zawiedziesz, Bo zawsze i tak bede na przedzie, kto Ci kupi but, torbe i spodnie, W ktorych bedziesz dla nich wygladać dorodnie, Oj moja ty miśko, moja ty miła, Znowu z innym mi sie w nocy snilas, Ja budze sie, a tu ciebie nie ma, Szukam po domu, a tu wielka sciema, Nagle przychodzisz umazana lodem, I tlumaczysz napredce, ze to przez pogode, Lody sie stopily, mleko sie rozlało, I malo co z tej milosci w nas zostalo, lecz mimo to zostan ze mną, bo przecie, Najlepiej smakują mi twe lody w lecie, I kto mi bedzie plecy masował, i darmowo mnie serwisował, Tak wiec wybaczam nawet gdyby cos sie stało, Bo mi tez wciaz ciagle wszystkiego za malo, pasujemy do siebie wrecz idealnie, Ty taka niewinna, ja dzialam przeciwzapalnie, Doklej sie do mnie, doklej mała, Co tak z nimi bedziesz na ulicy stała, lepiej wroc do cieplego domu, nie bede z tego robil pogormu, wszak potrzebuje do zycia kobiety no i darmowej damskiej toa...y ;)

Gość gość
Różnie to bywa ale już wątpię, że facet jest się w stanie połapać. Jedna w pracy od 3 lat romansuje z kolegą, nadgodziny, szkolenia itp. a małżonek niczego się nie domyśla. Czasem aż mnie korci żeby chłopa oświecić, bo to uczciwy gość, ale po co się wtrącać w cudze życie. Niech sobie to sami kiedyś wyjaśnią.

Gość gość
Ja dwa lata romansowalem z zajęta i jej rogacz nic nie zczail. Dobrze mu oczka mydlila, słyszałem jak do niej dzwonił.

Gość gość
zapach obcego penisa ja tam wyczuję zawsze i wszędzie jedna już próbowała i ze mną już nie jest.

Gość gość
Chcialbym poczuc, ze moja seksowna zonka mnie zdradzila... Fajne uczucie dostac te rogi :-)))