Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biust 75 E. czy to dużo?

Polecane posty

Gość gość

Wlaśnie zrobiłam bardzo dokładny wymiar. Uważacie,że to dużo przy naprawdę szczupłej osobie czy nie? Gdzie dziewczyny szukacie staników? W większości tańszych są to staniki 80-85 E więc dla grubszych a nie 75E. Polecacie może jakieś strony?

Gość gość
80 cm pod biustem, to trochę dużo :)

Gość gość
mam 75 pod biustem dlatego sie pytam gdzie moge znalezc jakies fajne strony z fajnymi stanikami w moim rozmiarze w rozsądnej cenie

Gość gość
Kolejna chciala sie pochwalic a wyszlo jak zwykle.Tak jak ktos tu napisal,80 cm pod biustem to nie tak malo.Skoro piszesz,ze jestes szczupla to cos koloryzujesz.

Gość gość
Skoro masz pod biustem 75 ,to naucz sie rozpoznawac swoj rozmiar.

Gość gość
75 cm a nie 80

Gość gość
nauczylam sie :) dlatego pytam się o tansze stronki z dużą możliwością rozmiarową i w rozsądnych cenach. Bo za porządny stanik płace z 150 zl. a chcialabym tak z 50-70zł wydac :)

Gość gość
a ile masz w biuscie?

Gość gość
no mam 160 cm wzrostu, 48 kg. i rozmiar stanika 75 E już obliczony :) także się pytam dziewczyny czy znacie stronki gdzie mozna staniki kupic w miare tanio i dobre gatunkowo :)

Gość gość
Noz k****,przeciez ci tlumaczymy,ze skoro masz rozmiar 75 E to musisz miec pod biustem 80!Skoro masz 75 cm to nie masz rozmiaru 75E!Nawet facet,ktory sie tu wypowiadal to wie!!!

Gość gość
a wiesz,że miseczka sie nie bierze z POD biustem TYLKO TYLE ILE MA SIĘ W BIUŚCIE? więc jesli mam 95 cm W biuscie a 75 POD biuscie to ?

Gość gość
a wiesz ,że sie specjalnie oblicza rozmiar stanika?

Gość gość
A ty wiesz,ze z takimi wymiarami masz 70 D!!!!???No chyba,ze sobie wypychasz skarpetkami....Kto ci ten rozmiar wyliczyl?

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
EJ KURDE wpisuje w inny kalkulator rozmiarów swój rozmiar czyli (dokladnie mierzyłam kolejny raz) 74 pod biustem i 94 w biuście. I teraz mi wyszło,że mój rozmiar to 70 E. Obliczy mi jakaś dziewczyna dokladnie mój rozmiar ? Mam 74 pod biustem i 94 w biuście.

Gość gość
Hahahahahaha i z 75E zrobilo sie 65 D.Czyli szalu nie ma.No widzisz,chcialas sie pochwalic a tu nie ma czym.

Gość gość
modelki 170 miewają 48 kilo więc najwyraźniej taka chuda to nie jest..

Gość gość
i dodam jeszcze,że sama z tej strony wyżej korzystam więc wiarygodna

Gość gość
74-5cm i sie zaokragla do dolu czyli 65!!!Roznica od 19-21 to miseczka D.94-74=20cm czyli 65D.

Gość gość
od kiedy do dołu się zaokrągla? i patrz na ten kalkulator z którego sama korzystam dałam linka wyżej

Gość gość
jestem facetem i Ci powiem,że dziwne masz te rozmiary na tym linku moja ex miala C i był większy od tych wszystkich co mają F na tych twoich głupich galeriach co podałaś linka

Gość gość
gość dziś , nie wypisuj BZDUR!!! Po pierwsze jeśli stanik wymaga zaniżenia pomiaru zrobionego ciasno i na wydechu o prawie 10 cm to najlepiej z takiego stanika zrezygnować, bo obwód to on ma szmatkowaty. A po drugie miseczkę wylicza się od ZANIŻONEGO obwodu, a nie od pomiaru pod biustem (i dlatego zależnie od zwiększania/zmniejszaja obwodu stanika się ta miseczka ZMIENIA), więc biorąc to 65 wychodzi 94-65= 29 cm, czyli rozmiar 65i!

Gość gość
gość dziś , no to ani twoja ex, ani ty, nie macie zielonego pojęcia o prawidłowym dobieraniu stania i rzeczywistych rozmiarach biustów. Polecam się dokształcić, bo w dobie iternetu i jak widać łatwo dostępnej wiedzy w temacie bardzo wstyd być aż takim ignorantem, a już w ogóle żenadą jest chwalenie się taką ignorancją ;)

Gość gość
hahahahaha wy to jesteście. Ale obliczenia. D,E,F a teraz I ....

Gość gość
Taaaaaa na pewno ma 65 I????Juz k***a to widze!I wlasnie pod biustem zaokragla sie w dol!

Gość gość
Tak, I, jeśli liczyć miseczkę dla takiego pomiaru w biuście i dla obwodu 65. Miseczka dla tej samej osoby będzie się zmieniać wraz z obwodem stanika, prosta matematyka :)

Gość gość
gość dziś a czy ja napisałam, że się nie zaokrągla? Zaokrągla się, ale po cholerę aż tyle? W dobrym staniku dla takiej przeciętnej osoby wystarcza obwód mniejszy o 4-5 cm od wartości pomiaru (w przypadku osoby grubszej może to być więcej, bo sadełko jest "ściśliwe").