Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biust 75 E. czy to dużo?

Polecane posty

Gość gość
Do tej laski od I,to ja cale zycie kupowalam zle staniki!!!!!Toc ja mam chyba z P albo R!!!

Gość gość
Wizualizacja przeliczania rozmiarów dla facetów: "To jakbyś zapytał, jakim cudem mój rozmiar opony w aucie zmienił się z 15 na 17 ;-) Odpowiedź - zakładam większe felgi a mniejszy profil. Całe koło z oponą zostaje takiej samej wielkości jak było, tylko lepiej wygląda. Podobnie rozmiar stanika - jest kombinacją obwodu i miseczki, a nie samej miseczki."

Gość gość
gość dziś , a to wcale nie jest niemożliwe, ponad 80% kobiet nie umie dobierać rozmiaru stanika, bo do niedawna oferta biustonoszy była tragiczna a kompetencje ekspedienetk zerowe (i w wielu sklepach nadal tak jest). Ale nigdy nie jest za późno na zmiany, tym bardziej, że wybór w stanikach do miseczek R i dalszych jest naprawdę fantastyczny :)

Gość gość
Wlasnie chodzi o to,ze ja umiem sobie zmierzyc i obliczyc jaki rozmiar powinnam miec.Kupuje staniki tylko w jednym sklepie,nie zadnej sieciowce,na bazarku ani u chinczykow.I niech mi nikt nie wmawia,ze wg jakies panny moge miec R skoro inna panna mimo wzrostu 160 cm i wagi 48 kg ma rozmiar I.!

Gość gość
A ile masz pod biustem i ile w biuście? No i sprawdź, czy nie masz w okolicy żadnego z tych sklepów, tam będzie i dobra oferta, i fachowe "brafitterki": http://stanikowamapa.prv.pl/ Polecam też forum Lobby Biuściastych - tam jest masa info o sklepach, firmach, dobieraniu staników, wątki pomocowe etc.

Gość gość
Ja sie nie dziwie,ze take rozmiary istnieja.Tylko,nie chce mi sie wierzyc w to,ze dziewczyna,ktora ma 160 cm,wazy 48 kg,pod biustem ma 74cm,w biuscie ma 94,ma rozmiar 65 I.Ja nie czepiam sie,tego,ze sa rozne rozmiary tylko,tego co tu ktos za bzdury wypisuje.

Gość gość
gość dziś , bo nie ma, a przynajmniej nie powinna takiego nosić, bo już wyżej pisałam: bez sensu kupować tak rozciągliwe staniki. Jej najzupełniej wystarczy 70F :)

Gość gość
Jest to niesamowite. Dziewczyna podaje rozmiar swojego biustu, zwykle mierzony w biuście, a od niedawna także pod. I kłócicie się, nie możecie doliczyć, a każda dziewczyna podaje inny rozmiar biustonosza dla takiej klatki piersiowej i biustu. Jako facet rozróżniam, że rozmiar biustu (94) odnosi się do miseczek, a klatki piersiowej (74) do ramiączek i zapinania. MyBra: 70E Ewa Michalak: ~75D WP: ~75D Pójdź do sklepu, niech Cię zmierzą, weź kilka biustonosz, a i tak się nie dowiesz, tylko weźmiesz najwygodniejszy.

Gość gość
gość dziś czego to ma dowodzić? Bo ja tam widzę stanik za mały o co najmniej miseczkę, i tyle.

Gość gość
gość dziś , przestań wrzucać bezsensownie wygooglane zdjęcia. Chcesz wiedzieć, jak wyglądają realne rozmiary to szukaj ich na Stanikomanii, Balkonetce, ewentualnie na stronie "Bratabase" (ale tam często dziewczyny pokazują też zakupy nietrafione). Przypadkowe focie źle dobranych staników nic do tego tematu nie wnoszą.

Gość gość
To dosyć spore stwierdzacie że FF 30 to małe to wyżej zdjęcie dowodzi ,że jednak nie tak małe jak uważacie z resztą głupoty gadacie z tym F i I itd

Gość gość
nie są bezsensowne tylko ze strony. Musiałam z google (lecz wcześniej znalezione z innej strony) bo wszystko mi jako spam pokazuje gdy chce dodać.

Gość gość
gość dziś to zdjęcie wyżej niczego nie dowodzi, bo ono przedstawia rozmiar przypadkowy (to fota reklamowa!) i jak widać kompletnie źle dopasowany.

Gość gość
Fota reklamowa pewnego rozmiaru :> z resztą tak samo wątpie w ten jej rozmiar FF 30

Gość gość
Wyżej masz listę stron wiarygodnych w temacie. Z nich korzystaj.

Gość gość
skąd wy taki rozmiar jej wyliczyliście? haha cała kafeteria liczy a jeszcze źle

Gość gość
Kuźwa, tak, pewnego. Na pewno nie rozmiaru właściwego dla tej pani. WIęc po cholerę to wrzucać?

Gość gość
gość dziś , z wiedzy o poprawnym dobieraniu staników. Nie posiadasz jej? To na co czekasz? Douczaj się! :)

Gość gość
Gdyby miała mieć FF30 to by chyba musiała mieć zupełnie inne wymiary niż wy jej wmawiacie.... no sorry ale wszystkie tabele i strony przeciwko Wam są w tej chwili

Gość gość
Przecież wyżej masz napisane jak byk, że tej dziewczynie nie jest potrzebne 30FF (tylko jakaś nadgorliwa zaszalała i wyskoczyła na początku tematu z obwodem 65, i stąd wizualizacje tego rozmiaru), tylko 70E-70F! No żeby dorośli ludzie nie potrafili czytać ze zrozumieniem? :o

Gość Smof
Jest to niesamowite. Dziewczyna podaje rozmiar swojego biustu, zwykle mierzony w biuście, a od niedawna także pod. ujmijmy to tak chlopcze one tak maja a ty nie wnikaj bo sie kompromitujesz powiedz to zwyczajnie jak c***asuje w reke to jest ok i ty bedziesz zadowolony i one tez

Gość gość
no sory. napisałam odruchowo bo myślałam,że jesteś tą wariatką od FF 30 masz racje,z resztą 95% stron tak ustala

Gość gość
Na pewno nie masz 75E - źle się mierzysz. Ja mam pod biustem 72 cm a w biuście 88 i w zależności od sklepu/modelu noszę 70D (esotiq), 70E(triumph), 70E(esotiq). WIem, że w to E trudno uwierzyć, ale w tym przypadku chodzi o kształt miseczki, mniejsze rozmiary robią mi "bułki".Na moje oko powinnaś nosić (w zależności od sklepu) 70E-F... no i jakim cudem przy tak małęj wadze masz 74 cm pod biustem? Nie mogę sobie tego wyobrazić. Sama przy moich 72 cm nie jestem jakaś super drobna a Ty tu takie chucherko wagowe a niby masz 74 cm? Hmmmm?

Gość gość
modelki 170 ktore maja tyle samo co autorka czyli 48 kg-50 kg są o 10 cm wyższe a maja 70 pod biustem

Gość gość
Które modelki np.?

Gość gość
gość dziś , prędzej mają pod biustem ok. 65 cm albo mniej, tego nikt nie podaje, ale wystarczy popatrzeć na wymiar w talii, jakby pod biustem miały o 10 czy ponad 10 cm więcej, to by wyglądały ciut dziwacznie, nie sądzisz? No chyba, że mówimy o osobach z wyciętymi dolnymi żebrami albo po deformacji gorsetem