Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta po 40 to PRÓCHNO taka prawda

Polecane posty

Gość gość

skóra juz nie ta, rozstępy, cellulit, tyje po ciąży, wygląda jak krowa a facet nadal atrakcyjny, ciachoooo :)

Gość gość
na pewno

Gość gość
ciachooo to ty masz - zamiast mozgu bita smietana :D

Gość gość
facet po 40 ma nikłe możliwości, brzuch piwny zasłaniający klejnociki, dające dawniej poczucie dumy a teraz nieco wiszące dwie sakiewki i chcącego lecz lecz niemągącego stanąć na baczność generała

Gość gość
dobra pedale tumanie autorze zamknij juz tą twoj obrzydły ryj bo i tak sramy na ciebie ile razy bedzies sie powtarzal pajacu zakompleksiony inni je maja a ty nadal pedałujesz

Gość gośćszarik
a jo mom kaprala...robi ze mna co chce...tralalala

Gość gość
:D:D:D general w stanie wiecznego spoczynku

Gość gość
Mamunia miała coś z deklem ,że takiego sęka spłodziła. Też będziesz miał 40 , chyba,że wrodzony debilizm zabije cię wcześniej.

Gość co do generała
generała chętnie ja bym przeleciała tylko nie wiem czy Mu jeszcze stoi pała

Gość gość
Ty ciacho dawaj fotkę

Gość gość
wszystkie są krowami hahaha

Gość gość
Czyzby? Mam 45, a wyglądam na 25... Mam jędrne ciało, uprawiam czynnie sport, nigdy nie miałam cellulitu, no może jako nastolatka ;) Mam kaloryfer na brzuchu, Nie mam zmarszczek, ale nie powiem wam jak to robię, Ludzie myślą, że rozmawiają z 25 latka, bo takie sprawiam wrażenie w rozmowie... A prawda jest zupełnie inna ;);) Nikt tak naprawde nie wie do konca ile mam lat bo sie tym nie chwalę, Nie mam nic obwisłego, ani niewygimnastykowanego Dbam o włos, o każdy cm ciała dlatego nie mów, że kobiety po 40 wyglądają źle ;)

Gość gość
Gugusiu przed 40 palma ci do głowy uderzyła zresztą od dawna byłeś głupi jak but!

Gość gość
nie wygladasz na 25 , wygladasz na 35 stara raszplo

Gość gość
hahaha, każda kafeterianka wygląda 20 lat młodziej, nie jesteś jedyna :D:D:D

Gość gość
Ludzie myślą, że rozmawiają z 25 latka, bo takie sprawiam wrażenie w rozmowie... x no tym to się raczej nie ma co chwalić :P

Gość gość
no to ładnie opisałeś swoją matkę :) ile lat ma ta stara rura twoja matka co wys\rała takie gó/wno jak ty autorze? pokaż jej ten temat.

Gość gość
gość wczoraj skóra juz nie ta, rozstępy, cellulit, tyje po ciąży, wygląda jak krowa a facet nadal atrakcyjny, ciachoooo x Taaa.. Brzuch w zwisie, oklapły penis i łysina opadająca na plecy :P

Gość gość
gość dziś Czyzby? Mam 45, a wyglądam na 25... Ludzie myślą, że rozmawiają z 25 latka, bo takie sprawiam wrażenie w rozmowie... x To wyglądasz, czy sprawiasz wrażenie? Bo wiesz, to jest ogromna różnica. Poza tym sprawiać wrażenie w rozmowie 25latki, to chyba nie jest komplement, biorąc pod uwagę niedojrzałość życiową i emocjonalną tego pokolenia. Po prostu piertolisz głupoty w rozmowie. x Autorze masz rację. Kobieta po 40stce to próchno, tak jakieś 30-40 lat po.

Gość Don Dojcze
Bzdura. Potrafią wyglądać bajecznie, a nawet jak nie, to potrafią czasem bardzo zniewolić swoją osobowością. Jedną z najczęstszych cech, które autua kobiety po 40-tce z rynku to zaborcze macierzyństwo, albo miłość analna do swojej matki.

Gość gość
czy marek kondrat jest wg was atrakcyjny i pasuje wizualnie do swojej 27 letniej zony, no szczerze napiszcie :D hahaha w reklamie go odmładzają bo bez przeróbek wygląda jak stary dziad, menel 70 letni; i niech ktoś teraz napisze że faceci są wiecznie piękni :O

Gość gość
Mężczyźni sypią się właśnie jak próchno, wystarczy spojrzeć na małżeństwa równolatków po 40-tce: kobieta zadbana, chodząca na jogę i fitness, a facet zdziadziały, otłuszczony i łysawy, fuuj.

Gość gość
tak sobie wmamiajcie tępe dziunie :D facet po 40 to młody byczek a wy straszycie otoczenie tylko i śmierdzi rybą od was, fuuuj

Gość gość
Dla mnie akurat 40-tka była najlepszym czasem, pełny rozkwit. Uporałam się właśnie definitywnie z problemami cery, libido skoczyło, waga po intensywnych ćwiczeniach spadła. Zmarszczek nie mam, włosy wciąż w naturalnym kolorze i nie wiem, co to farba. Kobiety w mojej rodzinie, smagłe brunetki z mieszaną cerą starzeją się późno i powoli, trafiłam los na loterii. Oczywiście nie wmawiam nikomu, że wyglądam na 25 ;)

Gość gość
facet po 40 to młody byczek x raczej stary wół :P

Gość gość
gość dziś tak sobie wmamiajcie tępe dziunie smiech.gif facet po 40 to młody byczek a wy straszycie otoczenie tylko i śmierdzi rybą od was, fuuuj x Jak śmierdzą rybą, tzn, że uprawiają jeszcze seks:) Bo to sperma tak jedzie.

Gość gość
Nie obrażając nikogo mężczyzna po 40-tce to już ktoś po szczycie możliwości. Demony południa sprawiają, że dostaje do głowy - zmienia długoletnią partnerkę na nastolatkę, kupuje motocykl, duże czerwone auto albo jacht, zaczyna ubierać się w Zara Kids :P Raczej śmieszny, niż powalający.

Gość gość
dokładnie i na tym polega sekret wyrywania młodych kolesi, którzy sa niczego nie swiadomi ;);)

Te autor. Ty celuj w swój sort. Dla 15to latka próchno ale dla mnie całkiem, całkiem. Podobnie ja. Dla takiej 16ki to już zgredzik ale dla 40ek w sam raz ;) Do tej pani co wygląda na 25 Zmień lustro kobieto, bo pomimo że masz oczywiście prawo być atrakcyjną milfetką ale jedziesz po bandzie :D

Gość gość
Popieram kolegę wyżej :)