Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta po 40 to PRÓCHNO taka prawda

Polecane posty

Gość gość czterdziestka
Mam 40,wyglądam na 35,żadnego celulitu i rozstępów,1 ciaza i calyczas swietna figura,zero zmarszczek,ładne długie włosy,odpowiednio sie odżywiam,ćwiczę,biegam,jeżdżę na rowerze,czas dla mnie stanął.Natomiast mój facet 5l.starszy,po nim już widac upływ czasu i to sporo.Acha,wciąż mężczyźni sie za mną oglądają.:D.Ten co pisze ze taka kobieta to próchno to widocznie trafil na Malo zadbaną.:D

Gość gość
ale to ja decyduję czy wyglądam fatalnie czy nie,i to moja sprawa jak sobie chcę ,to nie wyglądam i mi loto ,kto i co na temat sądzi

Gość gość
Chyba jakas za(je)(faj)na ,40tka go RZUCIŁA i tu próbuje sie odgryźć.ŻAL mi go,ze taki pusty.:Pozdrowionka :D

Gość gość
Do --- ty nie musisz decydowac bo caly czas wygladasz fatalnie ze zrytą psychą :D

Gość gość
Mam 43 , syn 19, jak przyszli nowi koledzy, a syna nie było w domu, to sobie gadaliśmy, oni: a Starych nie ma, ja : nie nie ma, oni można zapalić na tarasie, pytam ich a S9 syn) też sobie lubi popalić, bo w domu Starzy to się pewnie krępuje, oni: no lubi i jakie fazy ma, a jakieś alko też lubi, oni dopytuję oni: no ba, pewnie .Wchodzi syn, mamo to D i G miny kolegów bezcenne.Tak to jest jak się ma wyobrażenie,że każda po 40 to maciora,:):):)

Gość gość
nie łudźcie się, czasu nie da się powstrzymać. Nie pomogą botoksy, operacje plastyczne, czasochłonne nakładanie szpachli na zmarszczki. Wystarczy popatrzeć na żółwią szyję i od razu wiadomo ile lat ma odmłodzona damulka. Nie bez powodu stare kobiety tak lubią golfy i szale.

Gość gość
Może to nie próchno, ale nie ma co się oszukiwać z 20-tką się nie wygra ;-) Piszę to jako zadbana 40 mająca zadbanego męża bez brzucha. Natomiast po 40 jak jest się w szczęśliwym związku, zdrowym, z udanymi dziećmi, dobrą pracą, to życie jest o niebo lepsze niż 20 lat temu. Każdy wiek ma swoje przywileje. Wystarczy tu poczytać ile rozterek mają młodzi. Nie chciałabym znów tego przechodzić, wolę stabilizację, bo wiem jak ciężko przyszło zbudować nam to co mamy.

Gość gość
12:49 ,ok golfy i szale sa dla kobiet 60+:D

Gość gość
Chce kiedys zobaczyc babke 50+ ktora wyglada mlodziej ode mnie,sama sobie te 50 dac nie moge nawet gdybym bardzo chciala sport konserwuje, udany seks, dieta weganska, przespane noce Moze dla 20 latka jestem prochnem ..........ale co mnie to obchodzi

Gość gość
nie łudźcie się, czasu nie da się powstrzymać. Nie pomogą botoksy, operacje plastyczne, czasochłonne nakładanie szpachli na zmarszczki. Wystarczy popatrzeć na żółwią szyję i od razu wiadomo ile lat ma odmłodzona damulka. Nie bez powodu stare kobiety tak lubią golfy i szale. x Jakie botoksy, operacje? Naprawdę w ciasnym umysle nie może się zmieścić, że ktoś wygląda dobrze, bo nie je mięsa, codziennie ćwiczy i biega i na dodatek ma udany seks? Kanapowcom 20+ sprzed komputera trudno uwierzyć, że wysiłek procentuje? Żaaal.

Gość gość
Nie bez powodu stare kobiety tak lubią golfy i szale. x Znajdź gimbusie definicję starości, rusz tłuste obwisłe dupsko i sprawdź. Bynajmniej nie jest to 40-tka.

Gość gość
tobie i botoksy nie pomoga jak ci jaja obwisna i ciulik sie skuli :D i za chiny juz go nie postawisz :D:D:D

Gość gość
a kobieta zawsze moze :P:P:P w kazdym wieku !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
no zawsze może :D jak sobie wleje oleju do środka żeby się nie zatarła :D:D

Gość gość
No to nie p*****asz bo ci twój balonik od oleju sparcieje. Będziesz wiecznym prawiczkiem

Gość gość
To się dowiedziałam,ze jestem juz PRÓCHNO,to może wreszcie dasz mi juz spokój?