Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam stały nick na Kafe, ludzie tu myślą ze mnie znają ale ja wszystko zmyślam :)

Polecane posty

Gość gość

nie powiem wam jaki mam nick bo to nie ma sensu ale wy (niektorzy, samozwańczy detektywi) myslą ze mnie znają ;) zabawne są te wasze śledztwa, poszukiwanie mnie na fejsbuku, wymyslacie jakies glupkowate historie, ze robilam to czy tamto, puscilam sie z takim czy innym, wmawiacie mi bezrobocie, choroby, biede :D a dla mnie kafe to miejsce rozrywki, lubie tu sobie robic jaja, posmiac sie, popisac o bzdurach, czasem powyzywac anonimowo gdy mam zly dzien ;) bezrobotna ? tak, biedna ? nie, mam z czego zyc i nikt mnie nie utrzymuje ;) niektorzy są tu jak muchy ktore lubią siedziec w gownie ;) dla was to cale zycie to forum, myslicie ze ludzie tu piszący sa takimi samymi nieudacznikami jak wy ;) zapamietajcie sobie ze nigdy nie wiecie kto siedzi po drugiej stronie, moze to byc nastolatka o wybujalej wyobrazni albo gruby facet udajacy kobiete ;)

Gość przerost tresci nad forma
i co w związku z tym ? bo nie rozumiem co ten temat wnosi. dumna jesteś że łżesz ? każdy to potrafi żaden wyczyn. trudniej prawdę napisać.

Gość gość Gitara
Pisałaś niedawno na Kafeterii pod nickiem adriannna, że jesteś uzależniona od internetu... Masz konta na portalu Queer dla mniejszości seksualnych. Udajesz tam lesbijki, gejów, transów. Masz wiele kont z fałszywymi zdjęciami. Lubisz oszukiwać ludzi. Jesteś chora psychicznie.

Gość gość
Piszesz pod nickiem Święty Przemysław?

Gość gość
Ale masz cel oszukiwanie ludzi na Kafetri

Gość gość
a dymal cie ktos kiedys w pupsko?:-D