Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was zna się na kartach??

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanko... tzn chodzi mk o sama interpretacje

Gość gość
ja sie znam - wrozbita maciej

Gość gość
no to pytaj

Gość gość
Zapytałam czy mam szansę wygrać większą kasę w lotto lub innej grze losowej ; Karty jakie wyciągnęłam to 10 denarow, umiarkowanie i krol denarow Pod 10 denarow leżała smierc której nie widziałam przy wykladaniu, dopiero potem . Podliczylam tzw sumowanie i wyszedł glupiec..co o tym myślisz?.

Gość gość
Żeby nie było, wrzucę też swoją interpretację :P Karty mam dopiero od tygodnia.Umiarkowanie podobno wydłuża w czasie więc jeżeli miałabym wygrać to nie tak szybko. 10den to bogactwo ale też kres, tak jakby nie mozna było osiągnąc więcej niż się ma, i to w kazdej 10tce tarotowej ) Wg mnie jest szansa, ale ta wygrana będzie spontaniczna, da mi szansę na nowe życie, królem denarow to mogę być Ja albo wyplacający :D Ogólnie jestem na tak ale może to życzeniowe interpretacja

Gość gość
*zyczeniowa I pod królem denarow też kryje się słońce co oznacza zwiększenie dochodów.:) eh ,chciałabym

Gość gość
masz szanse :) dobrze interpretujesz

Gość gość
A może zyczeniowka wyszła ? Wiesz ja ostatnio mialam taka rozkmine, że skoro wychodzą nasze myśli W kartach, oczywiście te na których się skupiamy, to gdyby wprowadzić się w taki trans i jak w amoku myśleć o tej jednej rzeczy a potem zapomnieć to moze by się spełniło?

Gość gość
graj za niewielkie pieniadze , tak zeby nie tracic kasy , jak masz wygrac to wygrasz , zawsze ktos wygrywa , kto gra ma moze mala szanse - ale kto nie gra - niema zadnej

Gość gość
ja sie znam na kartach dań

Gość gość
Dzięki :)