Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bezduszne skur.. robiące komuś nadzieje..

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie o takich ludziach, obojętne jakiej płci? Zrobią komuś nadzieje, zabawiają się uczuciami, rozkochają do szaleństwa a potem porzucają w kąt, nie interesując się niczym. Brak mi słów na takie sk****ysyństwo. Mam nadzieje że karma do każdej z takich osób wróci. Ps. Temat nie dotyczy osób, które nikomu nie robiły nadziei i były obojętne a ktoś sobie coś ubzdurał. Tylko o celowa zabawae manipulacje chodzi.

Gość gość
To nie bezduszność tylko ich sposób traktowania drugiego człowieka.

Gość gość
Robienie sobie jaj z laseczek jest jak najbardziej wskazane. One nie zasługują na nic innego. Dymanko i kopniaczek :)

Gość gość
Gosciu z 9:20 zalosny jestes.

Gość gość
za darmo pojesc, popić, a potem sorry ale jestem dzis zajeta :D

Gość gość
dymanko przed kolacją i kinem a potem sorry zajęty jestem :D

Gość gość
Nie psujcie tematu.

Gość gość
najpierw jedzonko, piciu, a potem kopek w d.

Gość gość
a co mnie obchodzą uczucia innych osob? czy kogoś obchodzily moje? :D skoro ja moge dostać kosza, dlaczego mam w zamian za to nie dać 20 innych koszy? dlaczego mam zapomnieć o sobie i martwić o innych? a niech też cierpią, cierpmy razem ;)

Gość gość
właściwie źle mówię...skoro dostałem jednego kosza, dlaczego mam za to nie rozdać 100 innych koszy? dlaczego mam nie zrobić nadzei 100 innym kobietom. Mnie ten jeden kosz zrobił przykrość :(

Gość gość
nie umiem sie zakochać po prostu, włacza mi sie w mozgu skaner...wad...bardzo chcialbym, ale jednak nie mam jakby do tego predyspozycji..po chwilowych euforiach załącza mi sie tryb analizy...

Gość gość
Lubie być skur..m :D A niech sobie wraca karma, pewnie juz nie raz wracała, ale to mnie nie powstrzyma, bo i tak bede nadal to robił. A dlatego, że nie ma nigdzie mojej drugiej połowy to przecież dlaczego ktoś inny ma mieć dobrze?

Gość gość
Bardziej bezduszne jest to, że nie ma osoby, która jest w stanie powstrzymac taką osobę. Pewnie gdyby była to by się to skonczyło..

Gość gość
W końcu i taki chuujek się zakocha i dostanie to samo od losu czyli kopa od wybranki na do widzenia.

Gość gość
i wiesz co wtedy sie stanie? Kolejne 200 kobiet wejdzie na kafe i napisze: a to skur..n, bo za każdy kosz kolejne 200 musi po prostu cierpieć, by kosz sie zbalansował, czaisz?

Gość gość
a kto wie, może i kolejne 500 bo jeszcze "odsetki" ;) powinna być osoba (kochająca) która powstrzyma taka osobę...

Gość gość
Ludzie są różni. czasem ktoś jest bardzo mściwy i co zrobisz? Nic nie poradzisz.

Gość gość
Jeszcze jestem wstanie zrozumieć że ktoś się mści na tej osobie która go zraniła, choć nie pochwalam tego bo zemsta tak naprawdę nic nie daje. Ale mścić się na innych osobach które nic nie zawiniły??? gdzie sens i logika???

Gość gość
a gdzie sens i logika, że ktoś nie może mieć tej jednej osoby? nie chce tysiaca innych, ktore sie napraszaja...ano nie ma w tym sensu, wiec tym bardziej nie ma sensu kogmus innemu nie robic nadziei, bo czemu niby ma miec lepiej? niech tez teskni, meczy sie i zadrecza, niech wyje z bolu i sie wkurza

Gość gość
Typowo Polskie:dlaczego ktoś inny ma mieć dobrze a ja nie

Gość gość
tak jak niektorzy z premedytacja zdradzaja i mowia kocham dlatego dotykam innego, tak samo inni z premedytacja robia nadzieje, po czym rzucaja, co w tym niejasnego? to jest patologia, tamto jest patologia, tak czy inaczej chyba sie tego nie uniknie?

Gość gość
gość dziś właściwie źle mówię...skoro dostałem jednego kosza, dlaczego mam za to nie rozdać 100 innych koszy? dlaczego mam nie zrobić nadzeji 100 innym kobietom. Mnie ten jeden kosz zrobił przykrość smutas.gif A nie pomyślałeś że te bogu ducha winne kobiety ani trochę nie zasłużyły na coś takiego, być może część z nich widziała w tobie potencjalnego kandydata na fajną dłuższa relacje.

Gość gość
strasznie boli, strasznie przykro, łzy prawie co wieczór, smutek na twarzy o który pytają znajomi " co Ci jest". I to wszystko trzeba przetrawić samemu. Mi zrobiła nadzieje osoba w której byłam zakochana, ale milczałam, bo myślałam, że nie mam szans. Inicjatywa z tamtej strony, a potem, prawie natychmiast dystans, cisza :(. Sama się winię za swoją głupotę. Trzeba mieć w życiu po prostu dystans do wszystkiego. Nie wierzyć, jak coś się usłyszy, tak jak nie wierzyć reklamom i telewizji..

Gość gość
gość dziś A skąd wiesz że ta czy tamta inna ma lepiej? skąd takie założenie? a może właśnie któryś raz z rzędu dostała kopa i może mieć do tego jescze inne problemy, czyli sto razy gorzej od ciebie.

Gość gość
Przykro czytać. Dostałam w tyłek i bardzo to odchorowałam, ale nigdy świadomie nie zrobiła bym tego innej osobie, ponieważ sama wiem jak to boli. Nie rozumie czerpania przyjemności z cierpienia innych. To jak życzyć komuś raka, bo samemu się zachorowało. Nie potrafię określić słowami moich odczuć w stosunku do przeczytanych tekstów. Często widuję bezradność wobec choroby,ból który za sobą niesie,samotność w chorobie,niepewność jutra swoich najbliższych,rozpacz po stracie , ale gangrena która przeżyła wasze serca i myśli jest gorszym syfem od tego wszystkiego. Uczucie wstrętu to jedyne co mam w tej chwili w głowie.

Gość gość
to sa socjopaci lub ludzie z innymi schizami. jak mozna swiadomie krzywdzic drugiego czlowieka?! trzeba byc ostatnim s/kur...

Gość gość
nie dla mnie

Gość gość
Znałam takiego jednego nałogowego podrywacz*******cza. Ale niech go szlag trafi i zdechnie.

Gość gość
Większość postów napisal jeden i ten sam p***b.

Gość gość
Autorko, znajdziesz lepszego. Daj już spokój z wyzywaniem obcych ludzi święta idą.