Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci, nie żeńcie sie

Polecane posty

Gość gość

po 40tce trzeba kobiete wymieniac na lepszy model :D cellulit rozstępy , zapuszczają się i rośnie im brzuch piwny

Gość gość
no to ładnie opisałeś swoją matkę :) czy ona wie że wys\rała takie gó\/wno jak ty? pokaż jej ten temat.

Gość gość1047
Kobiety nie wychodzcie za mąź nie bedziecie mialu celulitu, rozstepow, brzucha i faceta u boku ktory sie zachowuje jak dziecko. Bedziecie same, swobodne, nizelażne, zadbane, samowystarczalne.

Gość gość
buahahah samowystarczalne :D wy bez bolca i faceta miesiaca nie wytrzymujecie :D :D tępe dziunie :D

Gość gość
Do -- to ty sie z matka ozeniłes debilu? :D :D wspólczujemy dziecku specjalnej troski :D

Gość uomo
gość dziś Chciałbyś :D akurat tak się składa, że to wy myślicie tym, co macie między nogami, a my - głową :)

Gość gość
10:54 Nie generalizuj to akurat nie jest zależne od płci. Mało puszczalskich kobiet jest?

Gość gość
wy nie myslicie głową tylko ci/pą :D :D i to niemytą na dodatek

Gość gość1047
Skoro zadawales sie z samymi takimi co sie tam nie myją ni to swiadczy tylko o tobie w jakim środowisku sie obracasz

Gość gość
Ktoś kto nie umie zapanować nad własną ci/pą albo ku/tasem jest zerem.

Nie wiem. Akurat kobieta bardziej potrafi wytrzymać bez seksu, bo dla niej ważny jest sam kontakt drugiej osoby, dobre słowo, gest. A dla faceta musi być konkretny akt seksualny alby został zaspokojony.

Gość gość1047
Panna z klasą zadbana, pachnąca, pewna siebie pewnie nie chce na ciebie nawet spojrzec i łapiesz takie raszple i ochłapy ktorych nikt juz nie chce

Gość gość
no nie wychodzcie za mąż dla mnie super sprawa jakby moja tak myslala a tu glupi ozenilem sie i mam za swoje

Gość gość1047
Wszystkie kobiety które są po rozwodzie jakie znam nie chcą juz faceta na stale, rozkwitly, są pewne siebie, zadowolone z życia. Czesto im zadaje pytanie dlaczego nie szukasz sobie faceta na powaznie i zawsze jest ta sama odpowiedz "przestan, wygodnie mi tak chce, to sobie ugotuje, upiore, nie chce to tego nie robie" To raczej samotno faceci sobie nie radzą bez kobiety.

Tylko facet się nigdy do tego nie przyzna. Jest przecież idealny :D

Gość gość1047
Myslisz ze kobieta prawde Ci powie że jest nieszczesliwa? Ale naiwny jesteś hahaha. No chyba ze masz na mysli takie niepewne siebie ktore aby zyc potrzebuja drugiej osoby.

Gość gość
podbijamy, Na kilometr widać, że nie wyszło Ci z dziewczyną, którą kochałeś.

Gość gość
My mezczyzni nie musimy sie zenic. Potrafimy sami rozladowac napiecie. A wy kobiety? Bez bolca nie wytrzymujecie długo. Dlatego musicie o nas zabiegac.

Gość gość
A słońce obraca się dookoła ziemi. Jest na odwrót.

Gość gość
Kobiety potrafią same rozładować napięcie. Wy nie, dlatego maniaczycie na kobiecych forach, podbijacie seksistowskie tematy i dostajecie szału.

Gość gość
Znajdźcie męskie forum, na które wchodziłoby tyle natrętnych kobiecych przegrywek, ilu wchodzi tu namolnych męskich przegrywów. Ja takiego nie znam, ale może gdzieś w odmętach Internetu takie istnieje. ;)

Gość gość
Dzis malo kto sie zeni i to nie tylko w Polsce ale. I na calym swiecie poza muzulmanami, ktorzy i tak wiadomo ze nie traktuja kobiety jak ludzi

Gość gość
Pozostaje tylko wstawić to raz jeszcze: Na kilometr widać, że nie wyszło Ci z dziewczyną, którą kochałeś.

Gość gość
Jesli facet zarabia wiecej to kobieta powinna o niego zabiegac koniec kropka ls

Gość gość
Kobiety leca tylko na kase i samców alfa a potem płaczą ze ich facet zdradza dlatego uczciwi faceci zostaja sami uq

Gość gość
Facetom tez czesto rosna brzuchy piwne w miare uplywu lat I lysieja, niektorzy juz po 25 roku zycua zczynaja lysiec wiec wcale lepsi nie jestescie. Ja mam 25 ale niestety jak ice ulica coraz czesciej zwracam uwage na mlodych 18-20 latkow bo maja ladne rysy twarzy, take Swieze, mlodziencze...ale co z tego jak oni sa za mlodzi DLA mnie. Tacy kolo lub po 30 to rzadko widuje zeby ktos w takim wieku byl przystojny, a mlodych przystojnych dosc sporo. Wiec sie nie wywyzszajcie tak

Gość gość
15:49 nie zwracaj na nas uwagi bo my(18-20letni faceci) mamy obrzydzenie do starych ropuch :-(

Gość gość
Dopiero 40-tka byla emerytka,teraz 25-latka jest starą ropuchą