Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci, nie żeńcie sie

Polecane posty

Gość gość
Ja mam 39l a moja kobieta 17l.a 25latka to przechodzony towar i zmarszczki za chwile.

Gość gość
Jak nie masz kasy by Twoja žona korzystała z usług kosmetyczek, masażystów, trenerów personalnych oraz by była klientką najlepszych butików to masz rację nie żeń się, bo Twoją kobietę spotka los przeciętego polskiego kuraka jaki już dla niej przewidziałeś ;-)

Gość gośćLooona
Nieżyczliwość to ciężka przywara, szpeci gorzej niż zmarszczki i fałdki tluszczu...

Gość gość
lepiej kasę wydać na młode dzi'wki niż na operacje plastyczne i zabiegi kosmetyczne podtrzymujące jako taki wygląd starej żony. Te napompowane botoksem skamieniałe twarze starych kobiet , rybie, opuchnięte usta. Ohyda.

Gość gość
A kto tu mówi o chirurgach plastycznych. Skoro kochasz niunkę 10 lat młodszą to z nią bądź tylko nie płacz jak kopnie w dupę za kilka lat :-)

Gość gość
Wiekszosc kobiet to pustaki szukajace bawidamka, nie zasługuja na uczciwego mezczyzne jak ja 🖐️ sy

Gość gość
Odrzucacie uczciwych mezczyzna wybieracie bad boyów samców alfa i modeli to potem co drugi zwiazek sie rozpada i płaczecie na forach ze maz was zdradza. A spokojni poukladani nie zdradzaja wiec zostaja sami 🖐️ wh

Gość gość
Nie ma juz kobiet uczciwych, kazda szuka modela ou

Gość gość
Ja mam 40 i wygląd pięknie i ciałko tez piękne mam. Ogólnie jestem jak sarenka zwinna i piękna nadal wiec nie pisz głupot o kobietach 40.

Gość gość
Gdyby były małżeństwa korespondencyjne dające babom dostęp do konta korespondencyjnego męża, to większość z tych tutaj pół minuty by się nie zastanawiała, "gnój" by płacił a one by się nie musiały "poświęcać" tak wygląda raj kobiety :classic_cool:

Gość gość
Miesiac temu swojej niedoszłej zonie powiedzialem NIE przed ołtarzem.SZOK NIEDOWIERZANIE PŁACZ ale ja jestem najszczesliwszym facetem na ziemi :-) najmądrzejsza decyzja w moim zyciu! I nie mam alimentow :-)

Gość gość
Nie mogłeś powiedzieć tego chociaż dzień przed? Co osiągnąłeś biorąc udział w tym teatrzyku?

Gość gość
75% rozwodów inicjują baby :d qrwy lgną do ślubu i rozwodu, chcą tylko podziału majątku :d

Gość gość
Dokładnie, jak siostry i koleżanki się rozwiodły to ona też się rozwiedzie, one myślą w chmurze zbiorowo, wbiją jej go głowy że mąż to największe zło dla kobiety :-D ...nie przeszkodzi im to w nadstawieniu jej mężowi gdy tylko nadarzy się okazja

Gość gość
Lepiej w dzień ślubu niż po nim :-D

Gość gość
23:46 dobre 🖐️ :-D

Gość gość
Odwrocmy role,ze 1.,slownie jeden dzień zamiany,ty w domu z tymi wszystkimi obowiazkami co ona (no i zakupy,jakies oplaty na poczcie,zabukuj tez wizyte u lekarza,ale uwaga...sa duze kolejki w przychodniach) i bys inaczej śpiewał faceciku jeden z drugim.

Gość gość
Skarbie,jestem singlem i daje sobie rade,zadnej pomocy nie chce.

Gość gość
gość wczoraj - zaden facet cie nie poslucha, bo zaden nie potrafi zyc bez kobiet. Faceci nie moga wytrzymac bez kobiet, zawsze beda za nimi ganiac, slinic sie i prosic o seks, uwage, randke, spotkanie. Facet cokolwiek by nie gadal zawsze to bedzie sprzeczne z jego czynami i myslami. Faceci nigdy nie zapomna o kobietach i nie beda zyc sami bo kobiety to ich obiekt westchnien i nigdy ale to nigdy sie to zmieni, zawsze bedziecia nas zdobywac, zawsze

Gość gość
Hahahah. Facet zawsze moze sobie zwalic, to wy baby nie mozecie i musicie latac za facetami. Zreszta jak facet zarabia wiecej i widac ze jest lepiej wyksztalcony to nie powinien podrywac kobiety pierwszy:) tylko kobieta!

Gość gość
Ale bzykanie kobiet nie znaczy malzenstwo czy nawet mieszkanie ze sobą.

Gość gość
Dziewczyny naoglądały sie programow typu chlopaki do wziecia czy rolnik szuka zony i wydaje im sie ze poznaly psychike wszystkich facetow.a to błąd bo facetowi małzenstwo,alimenty nie są potrzebne do szczescia.wystarczy piwo,tv,zarcie,wędka i pobzykac czasami.

Gość gość
17.42 :D :D :D rozwalilas mnie hahaha! No straszne rzeczy :D a jeszcze wlozyc pranie do pralki i wyciagnac potem i rozwiesic i potem pojsc po zakupy...przerazajace :D :D :D

Gość gość
gość dziś no potrzebują do wiadomo czego, ale ja apeluję do ich sumienia i uczuć wyższych żeby poświęcili to i zrezygnowali z małżeństwa z kobietą skoro dla niej to taki krzyż pański, jedno wielkie poświęcenie... Jak tu jedna pisze pójście na pocztę uważa za ogromne poświęcenie, bo to wyczyn nad wyczyny przerastający faceta :classic_cool:

Gość gość
Z tym poświęceniem jest tak faktycznie, każda baba podczas kłótni nie mówiąc o rozwodzie wali tymi poświęceniami jak maszyna, wszystko było jednym wielkim poświęceniem i facet nie ma prawa jej zostawić bo ona nadal chce się poświęcać niewyobrażalnie dla niego... a w drugim przypadku sąd powinien przyznać jej cały majątek... za jej poświęcenie :classic_cool:

Gość gość
Kobiety! na widły autora!:D Bo to tylko tu naszym kafe bruździ!

Gość gość
Mężczyźnie nie bądźcie egoistami, uwolnijcie swoje kobiety, zostawcie, niech już nie muszą się poświęcać :classic_cool: ...gdyby płakały bądźcie twardzi, nieugięci, nie zgódźcie się na dalsze poświęcenia, to syndrom niewolnicy Isaury

Gość gość
To samo polecam kobietom :) Nie wychodźcie za mąż.

Gość gość
Weź, my się dla was poświęcamy doceń to :-( Dziewczyny zróbmy coś bo ich stracimy nieodwracalnie, poświęcanie to najlepszy sposób na kierowanie nimi :-O

Gość gość
Kobiety, nie wychodzcie za maz bo z uplywem lat mezus wylysieje, zbrzydnie I urosnie mu brzuch piwny To dziala w obie strony autorze ;)