Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Polsce nie ma bezrobocia. Jest lenistwo

Polecane posty

Gość gość

Leniwi są bezrobotni i siedzą w domach oglądając cały dzień telewizor. Podobnie mało inteligentne kobiety - nie potrafią zorganizować sobie czasu i siedzą z dziećmi w domu zamiast skorzystać z przedszkoli i pracować.

Gość gość
Tak, to prawda, że "młodzi" są teraz wychuchani, wygłaskani przez mamusie :(. Ja pracuję głównie z ludźmi młodymi, studentami (więc człowiek spodziewa się jakiegoś poziomu, a przynajmniej dojrzałego zachowania), w różnym wieku i te coraz młodsze roczniki to po prostu masakra pod względem roboty i zachowania :(. Mamy też starsze osoby i zapieprzają za trzech. Nigdy nie skarżą się, że ich coś boli, a ma prawo, a tych to trochę stópka rozboli i klękajcie narody.

Gość prawictwo pospolite 152
ja nigdy nie pracowałem mam 31 lat , ale po co pracować ? za 1400 zł? hhehe.. To juz wole siedziec w domu .

mój znajomy tak robi za 1500 zł i nie ma nic z tego życia poza seksem i dziecmi .. Bardzo cięzko przegrywa życie.. a tutaj chodzi o to zeby cos z tego zycia coś mieć ..

Gość gość1990xD
Byłam w PUP'ie i mi baba chciała wmówić, że ja nie szukam pracy, ani się nie staram, ale ciekawe jak mam szukać i składać CV jak nie mam dyplomu bo czekałam na wydanie :D Zaniechała mojego tłumaczenia, że szukałam pracy przez pośredników i wypytywałam o rynek pracy ludzi, ale póki nie mam świstka nic nie mogę :D Nie. To ja jestem zła, leniwa i w ogóle. Po za tym zgadzam się z inaccessible89. Kolega po studiach informatycznych, gdzie nic nie robi oprócz wciskania reset na serwerach dostaje 4,5tys. a mi jako pielęgniarce dyplomowanej chcą dać od 1750 zł BRUTTO xDDDD Ciekawe za co żyć. Bo egzystowac się da. Ale żyć już nie. Drugą stroną opowiadała mi bajdy, że jak zlikwidują w moim mieście oddział to czekają pielęgniarki ciepłe posadki 15 km dalej i żeby się nie przejmować bo oni URZĘDNICY dojeżdzają po 20 km i też dużo nie zarabiają :DDDD Tylko, że urzędnik pracuje od 8 do 14-15, czasmia 12 jak są święta i to jeszcze siedzi na d***e, a nie zapierdziela na oddziale od 7 do 19 (czasami dłużej jak się nie wyrobi). Zrozumcie. Ludzie chcą pracować, ale być też dobrze wynagradzani, żeby żyć jak ludzie, a nie biedacy.

co ze swojego życia mieli niewolnicy z Afryki pracujący z USa .. Ktoś powie , ze nie byli leniami i pracowali , a to nieprawda Oni byli debilami *****nymi w o***t przez jankesów .. Traktyowanymi jak konie , a nie ludzie I wlanie o to chodzi zeby nie dać sie upadlać , by zostac człowiekiem..

Gość gość1990xD
Dodam jeszcze, ze jezeli chodzi o matki to tutaj jest błędne koło. Bo skoro ma iśc do pracy, ograniczyć kontakt z dzieckiem, żeby byle jaka baba przedszkolanka je "wychowywała" i płacić jej za to ponad połowę swojej pensji to niech już lepiej siedzi w domu i się zajmuje dzieckiem sama aż pójdzie do szkoły. Jeszcze zdąży się napracować.

Gość gość878
No sporo prawdy w tym jest co Autor postu napisał. Powiedzmy 80% prawdy.

Gość gość
Zarobki ida caly czas w gore i to jest powodem powiekszajacego sie bezrobocia. Ludzie maja kosmiczne zadania i belkoca o zachodnich stawkach. Ale my polscy pracodawcy na to nie pozwolimy. Kopa w dooope kazdemu co chce zbyt duzo zarabiac. Na szczescie mamy w kim wybierac.

Gość gość
Tak znam, ale co z tego jak tutaj mam rodzinę i chłopaka, który nie chce opuścić swojej i takie błędne koło :) Cóż. Wiem jedno, że jeżeli po roku/dwóch (czas robienia magistra) zrobię go i dyr. placówki mi nie zwiększy pensji to wyjadę na 100%

Gość gość
Polska pielegniarka nie moze pracowac w Szwecji bez weryfikacji i znajomosci jezyka. To dluga droga zanim bedzie mogla pracowac (legitymacja konieczna).

Gość gość1990xD
Nie chcę w Szwecji. Wystarczy mi Anglia bądź Niemcy i Norwegia/Szwecja to ostateczność, ale PiS zapowiada zmiany i ciekawe czy zmusza dyr. placówek do trzymania się ich. Najpeirw potrzebne mi doś. na papierku. Spokojnie. Wszystko mam poukładane :)

Gość gość
TrafficMonsoon - Moim zdaniem obecnie najlepsza firma tego typu online dla każdego do zarabiania w internecie oraz reklamowania innych biznesów, stron internetowych czy blogów. https://trafficmonsoon.com/?ref=adii3 Wystarczy się zarejestrować i od razu możemy zarabiać!!!