Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalia0013

Po dwoch spotkaniach boje sie ,ze zaczal mnie traktowc jak

Polecane posty

Gość kalia0013

jak kolezanke poniewaz nie dalam mu sie za bardzo calowac tylko lekko w usta nie chcialam sie rzucac ,zeby sobie nie pomyslal ,ze jestem latwa nie poszlam z nim do lozka tez nie nalegal przytualalismy sie tylko i przez to mam obawy ,ze moze teraz bedzie mnie traktowal jak kolezanke ,a nie kandydatke do zwiazku to bylo drugie spotkanie wiec nie chcialam szalec i pokazac ,ze chodzi mi tylko o sex niby chce sie spotkac wczoraj pisalismy dlugo ze soba ,ale juz sama nie wiem

Gość gość
No tomy też nie wiemy po ile macie lat?

Gość gość
Ale mnie denerwują takie idiotki, które wszystko analizują, tak jakby to miało jakieś znaczenie. Masakra. A oczy miał otwarte jak cie całował? Co to mogło znaczyć? Przecież to było bardzo ważne, mógł obczajać sobie inne laski i wyobrażać że całuje się z nimi, a co gorsza mógł zajrzeć Ci do ucha czy jest czysto. Myśle że jak zadzwoni do ciebie to musisz nie odebrać - żeby sobie nie pomyślał że jesteś łatwa. Poza tym PAMIĘTAJ! Jak zaprosi na spotkanie, to odmów, to nic ze bedziesz siedzieć w domu przed kompem. Koniecznie odmów aby sobie nie pomyślał że już Ciebie ma!!!

Gość Biszofshoffen
Jak zaprosi to koniecznie odmów, wtedy jeszcze bardziej się w Tobie zakocha. Nawet jak zamiast z Tobą spotka się z inną to i tak jak będzie ją penetrował to będzie myslal tylko o Tobie

Gość gość
Poproś kolege aby do ciebie dzwonił jak macie spotkania aby nie myślał sobie że jest jedynym który o ciebie zabiega hahahahaha

Gość gość
Nie sprawdzilas sie wiec teraz mozesz tylko czekac na innego chlopaka. On juz cie zaliczyl na straty.