Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wg was to bylo zlosliwe??

Polecane posty

Gość gość

Jeśli spotkałam dzisiaj kuzynke, pytała się co u mnie slychac. Ja jej powiedzialam że wychodze za mąż w czerwcu. A ona się pytala czy z tym facetem co z nim jestem ( nigdy go specjalnie nie lubiła i kiedys mi go odradzala), odpowiedziałam jej że tak. A ona " no pewnie że tak, on jest w sumie nie taki zly.co myślisz że cudo jakies znajdziesz? Każdy facet ma jakies wady". Jakbyście odebrały taki tekst? To było złośliwe? Zawsze ta kuzynka wydawala mi się zyczliwa

Gość gość
Nie zlosliwe, a raczej szczere...widac twoj facet nie jest jakims ciachem...ale przeciez nie kazdy musi byc piekny.

Gość gość
Wg mnie jest... Ale jej się nigdy nie podobal. Kwestia gusty.Przejelam się tym co mi powiedziala tzn jakos mi się niemilo zrobilo

Gość gość
Może sama jest stara panna i Ci zazdrości, olej to, ważne by Tobie się podobal

Gość gość
No ma chlopaka ale mężatką jescze nie jest... Po tym tekście jakos zmienilam o niej zdanie . Czy przesadzam?

Gość gość
Przesadzasz, sama piszesz, ze dla ciebie jest przystojny, ale dla innych nie koniecznie. to ze ma inny gust nie znaczy, ze jest zlosliwa. Gdyby ci cos powiedziala w stylu, oj, on taki przystojny i piekny2 to bys sie zastanawiala, ze pewnie sie w nim zakochala i byc w niej widziala potencjalna rywalke....daj spokoj...

Gość gość
Niestety zlosliwa wg mnie nawet jak Hej sie nie podoba to nie powinna byla takich rzeczy mowiac pewnie by chciala zebys zostala starea panna

Gość gość
Czy zlosliwe? Raczej nie, pewnie o tak palnela. Moze tez byc tak, ze ona te jego wady dostrzega, podczas gdy ty masz jeszcze klapki na oczach, ale tak to wlasnie z zakochanymi jest....po jakims czasie te klapki i tobie spadna i wtedy dostrzezesz te jego wady.

Gość gość
ale co myślała mówiąc że cudu nie najdziesz ? wygląd fizyczny czy charakter ? bo jeśli on jest niemiły albo źle cię traktuje to bierzesz sobie tylko krzyż na plecy

Gość gość
liczy sie co ty czujesz a nie kuzynka;-)

Gość gość
Głupia babska paplanina podszyta złośliwością, są takie głupie babt,że zazdroszczą wszystkiego, nawet śłubu.

Gość gość
to chyba nie te czasy żeby ślubu komuś zazdrościć, teraz jak jakas chce może brać ślub zawsze, to jest powód do zazdrości chyba tylko na jakiś zapyziałych wsiach

Gość gość
moim zdaniem podoba jej sie twój facet a w dodatku starała Ci wmowic ze jestes brzydka i ,że jak na ciebie to i tak dobry bo lepszego nie znajdziesz ja bym jej w pysk przywalila