Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość zaniepokojony

pytanie do zwolenników pis

Polecane posty

Gość gość zaniepokojony

Czy wśród zwolenników tej partii są jacykolwiek ludzie myślący i inteligentni? Próba podjęcia dyskusji z użyciem merytorycznych argumentów, udokumentowanych faktów, czy logicznego wywodu natychmiast powoduje bluzgi, przekleństwa, pomówienia, przytaczanie wyssanych z palca teorii, itp. Czy naprawdę nie ma wśród nich kogokolwiek, kto potrafiłby się zastanowić, pomyśleć ("a może on ma rację?") i kulturalnie merytorycznie odpowiedzieć na pytanie?

Gość gość
Opisałeś typowego wyborce PO.

Gość gość zaniepokojony
Zdajesz sobie sprawę, że twoja odpowiedź potwierdza, że to co napisałem, jest prawdą?

Gość gość
a co podoba ci

Gość gość
PO to kopacz tusk i te mendy wszystkie

Gość gość
dla mnie też to opis wyborcy PO, zaklinają rzeczywistość, są wulgarni, opryskliwi, aroganccy i wyzywają zwolenników PIS od moherów, niewykształconych i myślą że nie zarabiamy pieniędzy tylko liczymy na 500 zł na dziecko,sami siebie tym jadem zabijają

Gość gość zaniepokojony
Kolejne potwierdzenie mojej tezy niestety. Jakieś konkrety, dowody, fakty? Czy tylko oszczerstwa bluzgi i pomówienia?

Gość gość zaniepokojony
wszyscy wyborcy PO jakich znam są kulturalni, w dyskusjach przytaczają twarde fakty i liczby a nie spiskowe teorie i pomówienia, nie obrażają innych, itp.

Gość gość
bzdura, pracuję w olbrzymiej warszawskiej korporacji gdzie pracują tylko wyborcy PO, epitety jakie lecą nie nazwałbym kulturalnymi np .powinni zastrzelić Kaczyńskiego, teraz to tylko Kościółek , będą aresztować kobiety kuso ubrane, Duda to Du/pa itd itp to są ludzie którzy zarabiają po 12 tys zł miesięcznie , prostackie epitety , w większości to faceci żyjący w związku z kobietą - bez ślubu ,mają dziecko i korzystają z usług prostytutek

Gość gość
Do 15:45 a co ciebie to obchodzi czy ktoś ma ślub czy żyje bez ślubu i czy korzysta z usług prostytutki zajmij się swoim żywiec

Gość gość zaniepokojony
Ależ ja nie twierdzę, że wszyscy wyborcy PO to aniołki. Chamy i prostaki są zapewne w każdej grupie. Tyle, że w dyskusjach internetowych nie spotkałem ANI JEDNEGO sympatyka PiSu, który kulturalnie i rzeczowo byłby w stanie podjąć jakąkolwiek merytoryczną dyskuję.

Gość gość
bzdura, na twiterze gdzie obserwuję ludzi, to własnie zwolennicy PO bluzgają i nienawidzą a dziennikarze popierający PIS i ich czytelnicy kulturalnie się do nich zwracają, wg mnie nawet za kulturalnie po prostu każdy widzi to co chce ty nie lubisz pis i zapamiętujesz tylko negatywnych komentatorów ale mylisz się wśród zwolenników PIS sa bardzo inteligentni wykształceni, spokojni ludzie, byłem na spotkaniu, gdzie byli lekarze, naukowcy z patentami naukowymi w Niemczech, kombatanci którzy przeżyli arcyciekawe historie i ich opowieści słuchało sie jak baśni

Gość gość
Do 16:00 wymien choć jednego tylko nie wymieniaj Piotrowicza

Gość gość
zwolennicy PO przez 8 lat okradali społeczeństwo jak już nic nie zostało do rozgrabienia poszli dużą grupą pod dom Jarka Kaczyńskiego żeby mu ukraść kota

Gość gość
16;51 :D

Gość gość
Dno to PO i ich wyborcy. Dno i metr mulu. Przez 8 lat okradaliscie Polaków i sprzedaliscie Polska gospodarke Niemcom a teraz jak Polacy wreszcie sie wyzwolili od waszej władz, teraz jak Polska po raz pierwszy w powojennej historii ma legalny i demokratycznie wybrany parlament i prezydenta którzy chca poprawić los Polaków to wy nie umiecie sie pogodzić z porazka. Bronicie jak dzikie psy swojego ostatniego bastionu trybunalu. Polacy was nie chca!

Gość gość
ha ha, własnie widzę tylko potwierdzenia pierwszego postu, ani jednej normalnej odpowiedzi. a już najlepszy gościu, co napisał że ""wszyscy pracownicy jakiejś korporacji mają po 12 tys. na rękę, wszyscy to wyborcy peło i wszyscy żyją na kocia łapę""" ha ha ha ha co za bzdura :) kolego, nie doczekasz sie z nimi normalnej rozmowy, oni maja nabite do głów kilka ahaseł kktóre powtarzają: peło to zło; peło napsuło pis naprawia; peło nakradło pis da ludziom; pis do rządzenia wybrał naród na tym ich fantazja sie kończy :( oglądałem dzis obrady senatu, było wiele pytań, a żadnej odpowiedzi na te pytania. po prostu jak chora wizja Kafki :(

Gość gość
a, właśnie, zapomniałem jeszcze jedno hasło pisiorów : ""nie umiecie pogodzić sie z porażką"""

Gość gość
Nie jetsem wyborcą, ani jednego, ani drugiego. Ale z tego tematu widzę, że zwolennicy PiSu przytaczają argumenty, a wyborcy PO skupiają się na wybranym słówku omijając kontekst zdania. W tym wypadku X wyrazu, albo "a co cię obchodzi jak kto żyje"? Cóż. Wyoborca taki czy taki, ale mi jako osobie z boku wydaje się, że jakieś wartości trzeba mieć.

Gość gość
jest dokładnie odwrotnie. ale proszę, jaki argument pisu ostatnio słyszałeś i jaka padła odpowiedź? bo są setki pytań od opozycji dotyczące zmian prawa i braka na nie odpowiedzi, a więc zupełnie odwrptnie.

Gość gość
manipulacja to jest dokładnie to, co ze swoimi wyborcami robi pis.

Gość gość
czekam na te argumenty, halo

Gość gość
trybunał konstytucyjny NIGDY nie był niezależny, jak rządziło SLD mieli swoich, jak PO - swoich i chcieli mieć swoich jak będzie rządziło PIS jak widzę ludzi którzy bronią tej pseudo niezależności to śmiać mi się chce, oni kompletnie nie znają historii i polityki, trzeba nie mieć pojęcia żeby uważać że kiedyś była niezależność i PIS chce ją odebrać nie na darmo TUSK zlikwidował w szkołach lekcje historii i wych obywatelskiego w większości, dzięki temu rośnie tępe społeczeństwo wierzące w to co powiedzą pseudonowocześni i tvn

Gość gość
zwolennicy pisu słuchają tego, co ktoś gdzieś powiedział. a posłuchali może rektorów uczelni prawa? no pewnie, po co pisiorom prawo, oni mają wiekszość :(

Gość gość
przecież to normalka, że ten kto rządzi z czasem wstawia swoich ludzi wszędzie gdzie może. jednak warto by było przestrzegać zasad, bo wstyd przed ludźmi sprawować władzę w ten sposób.

Gość gość
Nic nie słyszałam żeby w szkołach nie było historii a wychowanie obywatelskie zastąpiono Wiedzą o Społeczeństwie

Gość gość
w jakiej szkole zlikwidowano lekcje historii????? pierwszy raz słyszę, proszę o podanie jaka to szkoła.

Gość gość
LIS, Giertych i inne wynalazki ich pokroju stracili kasę w portfelu w znacznej części i będą ją dalej tracić bo przy PO mieli przywileje, Giertych reprezentował z ramienia PO spółki skarbu państwa i zarabiał ponad 100 tysięcy miesięcznie.Obecnie nie będzie tego miał i uważa że nie ma demokracji bo ma mniej pieniędzy, dla nich demokracja jest wtedy gdy mają układy z rządzącymi i pełny napchany portfel. Właśnie że JEST DEMOKRACJA i ona własnie tak wygląda.Oni przegrali i nie mogą się z tym pogodzić z honorem. Ja pracowałem kiedyś w firmie, która została sprywatyzowana i wyrzucili długoletnich pracowników na bruk, wcześniej zmieniając im umowy i pozbawiając odprawy.Ludzie sprzedawali obrączki żeby dać dzieciom jeść albo kupić rzeczy do szkoły. I pytam, czy wtedy była demokracja czy jej nie było ? Nikt z polityków PO za nami się nie wstawił a lobby prawnicze pozbawiało praw obywateli, wtedy była demokracja ? a teraz przegrali i już demokracji nie ma ? dałem sobie radę, podźwignąłem się i żyję, dobrze mi sie powodzi ale nie darłem ryja na ulicy że nie ma demokracji bo musiałem sie brać za robotę