Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to wzbudzanie zazdrości co na to zaradzicie

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu podoba mi się kolega z pracy. Ja mu też od początku zawsze prawił mi jakieś komplementy, chciałam dać na wstrzymanie ponieważ jestem nieufna :( Ostatnio zamiast cześć usłyszałam że nowe pracownice fajne przyszły. Teraz nie wiem po co mi to powiedział... W zasadzie nie powinno mnie obchodzić, przemilczałam temat. Co odpowiedzielibyście w danej sytuacji?

Gość gość
stracil zainteresowanie

Gość gość
to w sumie po co mi takie rzeczy opowiada?

Gość gość
Nie siedzimy w nim. Zarówno może chcieć zobaczyć twoją reakcje na inne lub może faktycznie jak koleżance Ci mówi ze mu się podobają a ciebie ma już w d***e

Gość gość
jak udajesz oziebla suke to masz

Gość gość
Dziekuję za konkretne wypowiedzi....

Gość gość
Moim zdaniem chciał wzbudzić bo inaczej po co, chyba kobiety Ci się nie podobają że musiał Cię o tym informować? Albo po prostu mu chodziło że macie nowe koleżanki a że fajne nie koniecznie chodziło o ich wygląd a ogół..

Gość gość
Dał Ci do zrozumienia że masz konkurencje spiesz się albo biore się za nie!

Gość gość
Faceci nie są tacy głębocy w myśleniu. Zobaczył fajne laski to się podzielił tą wiadomością. I tyle.

Gość gość
:( to jak powinnam zareagować jak pokazać subtelnie zazdrość? Nie sądzę że wspólnie mamy nowe fajnie koleżanki...

Gość gość
17:59 Tak Ci się wydaje.. Mi się zdarzyło np. poklepac inną koleżankę na oczach tej którą faktycznie byłem zainteresowany by wzbudzić zazdrość, odgrywalem się bo ona robiła to samo.

Gość gość
18:05 Możesz zrobić coś na podobe np pochwalić jakiegoś kolegę, skomplentowac na jego oczach.

Gość gość
Dziękuję :) Jestem nieufna i nieśmiała, zabolało mnie to... Zrobie jak mówicie :P

Gość gość
Możesz powiedzieć np No nowi koledzy też niczego sobie ( chyba ze same dziewczyny przyszły)

Gość gość
Kurcze, to nie można już powiedzieć nic żeby się nadwrażliwe księżniczki nie poobrażały. Jak jesteś nieufna i nieśmiała to twój problem, pewnie nie dajesz żadnych oznak zainteresowania, a za chwilę bardziej obrotna koleżanka sprzątnie ci faceta sprzed nosa i dobrze.