Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciekawska i zaintrygowana

ho, ho, ho ;)

Polecane posty

Widać nie...tak kobiety się ****** Głupie i brane pod wpływem emocji . wykorzystaj to chyba że żona za jaja cię trzyma

Gość gość
Chuj z agentem, ale czemu ta faja pozwala jak jacek obraża ciotki.

Historia to osadzi:) kto jest c**a:) p.s frida pisze że do nikogo złości nie czuje i ma tak zostać...czyli ktoś dał jej w kość ale nie chce awantury i ja też tego nie zrobię. CIOTKI SĄ OK I róbmy dobrą minę do złej gry:(

Gość gość
każdy dobrze wie że frida szydziła z każdego /każdej. mucha goni w pomarańczowych majtkach oskarża i wyzywa. ostatnio wzięła się za imp ktora nawet nie dorównuje muszce W NICZYM.mid eve łazi po topicku Haji i pisze mundrości. jacenty po % :-D żałośni ludzie.

Imperium chyba nie jest taka zła ale ok winna jest eve i jej głupie wywody, szczuta przez Wadere szczerość nigdy nie popłaca a kłamstwo wzbogaca:) ale nie dla mnie

Gość gość
Żałość

Gość wadera69
Dobrze, ze sa ludzie, ktorzy mowia co mysla, Jacek, ale pierdoIenie co slina na jezyk przyniesie to inna para kaloszy.

Muszka widzisz jaki jest:( musisz wziąć inicjatywę bo on inaczej nie potrafi. ..p.s poczytałem sobie ciebie tutaj. Dla mnie urosłas i naprawdę fajna babka do lubienia jesteś

Wadera masz rację i tylko dla Muchy nie będę was obrażał...w sumie to nie chcę nawet bo was nienawidzę tak że aż lubię każdą w swoim rodzaju:) dała mi do myślenia że nie mogę mieć zawsze tego co chcę i to nie powód do wyzwisk

Jestem nikim i tylko zabicie mnie wierząc w reinkarnacje to zmieni :(a jak nie to spotkamy się w piekle:(Szanuję ciebie i starałem się pisać tak aby nie obrazić. Nie udało się Przepraszam

I żadnej szansy więcej nie chcę zniknę i tak będzie najlepiej. ..ale to w niedzielę

Nic nie wywale więcej bez obawy pożegnać się umiem i czoła postawić też.

Masz złe wrażenie ale to dobrze nie jestem taki zły jak mnie litery malują

Gość gość
o k****, jacus was jest conajmniej dwóch i ty bierzesz odpowiedzialność w realu za ludzi gdzie podobno pracujesz ? chłopcze ile renty masz na głowe ?

Gość gość
czub :D

Gość gość
:D

Gość gość
to frida taka zdystansowa i wymiekła ? przeciez ona nawet hejtu nie miala w porownaniu z innymi i to ona szydziła z ludzi nieustannie. co ją wypędziło z forum może sumienie ją ruszyło :D

Gość gość
Przecież ten młot jacek polskiego języka dobrze nie zna. :D