Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciekawska i zaintrygowana

ho, ho, ho ;)

Polecane posty

Gość gość

Gość gość
wadera69 dziś A jakzesmiech.gifTeraz juz rozumiem facetow, ktorzy lubia sie zapuszczac miedzy kobiece udaoczko.gifxZnaczy rozumiem, że mówisz, że znaczy, że między moje uda... 😴 ;)

Gość gość
wadera69 dziś Kto chce spac ze mna?jezyk.gifxNo ba! ;)

Gość gość
wadera69 dziś Oczywiscie, Eve. Ale musze popracowac nad skala porownawcza. Rozumieszoczko.gifxChcesz powiedzieć, że nie będziesz mi wierna! 😭No dobra, niech będzie :P ;)

Gość gość
Musia, dla analnych grzesznic też coś takiego jakiegoś jest, ale nie pomnę, bo jestem tylko emerytką dziergającą sweter :(

Gość gość
AgentOrange1496 dziś Tak się złożyło, że dwa razy w życiu wybierałem dla partnerek, i zawsze kupowałem im takiego przypominającego k****axBłąd 😴

Gość gość
AgentOrange1496 dziś Mid, a Ty jaki masz? cool.gifxNiestety ja z konieczności dłubię szydełkiem :((tym od dziergania swetra ;) ).

Gość gość
Pchnę wibratorem :)

Gość gość
I szydełkiem :)

Gość gość
AgentOrange1496 dziś Dlaczego błąd? Gdybym miał sobie kupować sztuczną waginę, chciałbym żeby w miarę przypominała oryginał. Taka np w kształcie jabłuszka byłaby trochę śmieszna.xNie umiem wyjaśnić, Agencie :)Może to jedna z tych słynnych różnic pomiędzy płciami? ;)Może chodzi o to, że kobiety nie potrzebują zabawek imitujących natury (której imitacja zresztą przynosi żałosny dość efekt), tylko lubią zabawki po prostu ładne, słodkie albo z szykiem, takie do damskiej torebki ;)

Gość gość
AgentOrange1496 dziś To już mam pomysł na wymarzony prezent w czerwcu. Niestety Eve, z przekory dostaniesz Black Natural Turbo 2016xZobaczę, to uwierzę 😴Łyknę nawet natural turbo z konieczności :OBle :O ;)

Gość gość

Gość gość
AgentOrange1496 dziś (...) Rozumiem że skrycia wolałybyście, żeby faceci nosili takie gładkie coś między nogami?xOsobiście bym nie wolała, bo kocham to, co tam noszą, w takiej formie, jak sobie natura wymyśliła ;)Ale wibrator to nie k***s, nie ma go zastąpić i nie mam sensu, by go imitował :P ;)

Gość gość
wadera69 dziś Moj brak wiernosci , Eve, przyniesie Ci same bonusyoczko.gifxNo ja myślę, Wad 😴 ;)Gdzie Musia czmychnęła?

Gość gość
Jak pcham sama, to uduszę moje cioteczki, jak już przepcham ;)

Gość gość
Musiu, zdrówko tak sobie, ale jest na tyle dobrze, że jutro (niestety) normalnie zaczynam tydzień :)

Dobry wieczór Sprawa jest poważna. Mianowicie, Wasza gęś imituje na moim topiku orgazmy (paszczą). Śmiem podejrzewać, że to państwa ptak. Proszę o zabranie ptaka, bo płoszy mi inne ptaki. Dziękuję. Kuszek Okruszek

Gość gość
Nie wiem czy to śmieszne czy żałosne :o Macie prywatne forum, specjalnie założone do waszego dziergania postów a i tak WOLICIE pisać tutaj?

Gość gość
Nie powiem, też mnie ciekawi, jaki ma Kuszeńka 😴 :PGęś niestety jest niesubordynowana i nie mamy na nią wpływu, żyje we własnym świecie :(

Gość gość
Gościu, więc jak już ustalisz, czy to śmieszne, czy żałosne, to wróć i podziel się 😴Albo nie ;)

Gość gość
Bo trzeba być po/je/ba/nym :D

Gość gość
Wadi, Ty się nie pytaj kto, tylko zakładaj ;)Szczególnie, że Święta się skończyły i "ho ho" już nieaktualne :)A ostatni "pociąg" był mój :classic_cool:

Gość gość
agent twoja była wibratorem nadrabiała twoj brak fiuta?ty miekka fajo :D

Dawno nie byłam w sex shopie a pudełko z zabawkami pokrywa kurz. Zupełnie je zaniedbałam. :(