Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość chcący ją zdobyc

Pani waga, jaka jest? jak ją zdobyć?

Polecane posty

panie napiszecie coś

Gość gość
jest bardzo trudna, znam 3 wagi, każda inna i każda ma tak samo trudny charakter, może poszukaj innego znaku

misio,może coś więcej napiszesz?

Gość ja jestemmm waga
Ja jestem waga.Zgadzam się, ztym, że PAni Waga jest bardzo trudna:P

Gość gość
Wagi są czarujące, namiętne, piękne, pewnie jesteś zauroczony, ale odradzam, bawią się ludźmi, kłamią, grają, są egoistkami.

Gość ja jestemmm waga
Nie zdobędziesz jej nigdy,jesli ona nie będzie chciała być przez Ciebie zdobyta. Strasznie uparta jest.Nie działają na nią czułe słówka i prezenciki. Lubi to jak każda kobieta,ale tym jej nie zdobędziesz.

Gość gość
misio1 dziś Nie warto zdobywać pani wagi X O ty hooju

Gość gość
Wagę trzeba zdobywać cały czas, a i tak nie masz gwarancji, że Ci nie ucieknie, nawet po ślubie. Zgadzam się są bardzo namiętne, romantyczne, gorzej jak swój romantyzm przeleją na kogoś nowego...

Gość gość
co się dziwisz, pewnie jakas waga spuscila misia1 na drzewo :classic_cool:

Gość gość
autorze napisz coś o sobie, a powiem co robić , podaj swój znak, wyksztalcenie, zawod

Jest miła, czarująca,cudownie się uśmiecha, flirtuje ze mną,ale za każdym razem jak ją zapraszam gdzieś to ze słodkim uśmiechem odmawia,mówiąc ,że nie ma czasu i może kiedyś.O co tu chodzi?

Gość gość
Ja bym go spuscila w kiblu ,jak każde goowno :o

Gość gość
opcje są dwie albo kogoś ma i pozostawia sobie furtkę zapasową w postaci "może kiedyś" albo zupełnie jej się nie podobasz i ma z ciebie ubaw

Wiem, że jest sama.NIe wiem też dlaczego,bo to cudowna kobieta.ALe w pracy podoba się nie tylko mnie.Ma coś takiego w sobie,nie wiem jak to nazwać,ale wszyscy ją lubią.

>>>co się dziwisz, pewnie jakas waga spuscila misia1 na drzewo<<< x Akurat znana mi waga, chciała za wszelką cenę, stracić ze mną swoje dziewictwo, bo uważała, że wtedy będzie żyć długo i szczęśliwie na mój koszt :(. To była najgłupsza kobieta, z jaką zdarzyło mi się spotykać, dlatego mam z tym znakiem złe skojarzenia. x Ludzie są różni, więc nie oznacza to, że wszystkie wagi muszą być głupie i pazerne :).

Gość gość
ja tez jestem waga, jak mi sie ktos podoba to nie ukrywam tego, a jak ktos mi sie nie podoba to...coz :D ciagne jak dlugo sie da, lubie miec wielu adoratorow :) ale nie maja co liczyc na randke,pocalunki itp

Gość gość
chciała żyć do końca swoich dni z Tobą z jednej renty? :classic_cool: cwaniara :classic_cool: współczuję,że Cię olała, ale pewnie facet z Twoją charyzmą lepiej odnajdzie się przy piczce urzędniczce Pannie albo rozmemłanym Strzelcu

Pracowały u mnie dziewczyny spod znaku strzelca i nigdy nie nazwałbym ich rozmemłanymi :P. x Możesz współczuć czego tylko chcesz :P. x Ja jestem zadowolony, że nie muszę słuchać disco polo i ciągłych uwag o kupieniu ładniejszego auta :P.

Gość gość
jak sie obracasz w takim towarzystwie to co sie dziwic, same puste putzfrauen :D ja nie znam zadnej wagi sluchajacej discopolo! sama jestem waga i mam wspaniałego faceta, z pięknym autem nie musze sie go wstydzić :)

>>>jak sie obracasz w takim towarzystwie to co sie dziwic, same puste putzfrauen<<< x Na szczęście udało mi się uniknąć poznania tej osoby z kimkolwiek, z mojego towarzystwa. O przepraszam :( - raz po ciemku, poszedłem z nią na krótki spacer i akurat jeden kumpel się napatoczył :(. Ona nie była zła, tylko bezdennie głupia :(.

Gość gość
waga i lew to najbardziej próżne kobiety pod słońcem. Adorujesz taką, to robi fochy. Zniechęcisz się, będzie sama kusiła faceta, by się nią nadal interesował i znowu będzie robiła mu nadzieję, że może coś z tego będzie. Ta twoja to i tak nie jest najgorsza, bo wystarczy jej podziw, nie daje się nigdzie zapraszać, inne używają na koszt faceta, podsycają jego zainteresowanie, wykorzystują go do rozmaitych przysług i ciągną z niego kasę. Kiedy facet zrozumie, że taka kobieta się nim bawi, to ta się tłumaczy, że do niczego go nie zmuszała i że przecież nie powiedziała mu definitywnie nie, powinien bardziej się starać, a całkiem możliwe, że ona się do niego przekona.

Gość gość
hehehehe 21:31 trafne :D jesteś wrozka, waga czy miałeś wage?

Gość gość
wagi to dziwne znaki.

Gość gość
Wagi są dwulicowe i wiecznie niezdecydowane. Dużo kłamią i lawirują, bo nie powiedzą wprost. Lubią żyć lekko, łatwo i przyjemnie, na cudzy koszt. Jak coś obiecują możesz od razu o tym zapomnieć. Generalnie lubią się przemęczać w życiu. Uwielbiają być lubiane, dlatego potrafią być zupełnie inne dla świata, inne w domu. Ot taka maska.