Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy waszym zdaniem to bylo zlosliwe?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli spotkałam kuzynke dzisiaj, ona zapytała co u mnie slychac? Ja powiedziałam ,ze w czerwcu wychodze za maz. A ona sie zapytała czy to za tego faceta co z nim wczesniej byłam , powiedziałam ,ze tak. To powiedziała cos takiego : " A ten, tez moze być. Myslisz ,ze teraz znajdziesz jakies cud? Kazdy facet teraz ma jakies wady" To bylo chamskie wg was?

Gość gość
A po polsku można prosić?

Gość gość
Nie rozumiem, co powiedziała...

Gość gość
No takie trochę niemiłe. To, że jej on nie odpowiada, nie znaczy, że dla Ciebie jest zły.Nie no trochę chamsko.

Gość gość
Mnie sie jej facet tez nie podoba... Nie wiem, jakos wziełam to do siebie co powiedziala :O

Gość gość
To było bardzo złośliwe. Mogłaś jej cos odpowiedzieć wrednego.

Gość gość
baby to głupie kretynki ,to co miała powiedzieć,ja kretynkom zawsze odpowiadam że u mnie nic ciekawego

Gość gość
Nie jej facet nie jej sprawa- tak trzeba bylo jej powiedziec, zreszta jej sie nie musi podobac

Gość gość
Może chamskie, a może chciała powiedzieć jakąś mądrość życiową, ale nie do końca jej wyszło (jak widać macie ze sobą raczej słaby kontakt).

Gość gość
jaka madrosc zyciowa? Bo ja tutaj zadnej nie widzialam... Popsula mi dzisiaj nastroj ta jej glupia uwaga, mysle, ze moze chciala mi dosrac, juz zreszta kiedys byla wobec mnie zlosliwa Kontakt mamy sporadyczny , jak gdzies sie tam zobaczymy u rodziny albo na miescie, naszczescie nie spedzamy razem swiat

Gość gość
Po prostu nie bierz tego do siebie szlag ja trafia ze to ty go zgarnelas a nie ona i sie tego trzymaj ☺

Gość gość
Moze poprostu byla szczera. Nie kazdemu musi sie podobac twoj facet i dla jednego cos jest wada a dla drugiego nie.

Gość gość
dzieki za pocieszenie... Jakoś juz taka jestem, ze biore wszystko do siebie, trudno mi sie nie przejmowac

Gość gość
No dobra, mogl jej sie nie podobac, ale pewne rzeczy mogla przemilczec. Mnie tez np wiele rzeczy mi sie w niej nie podoba, ale tego nie mowie, a może powinnam? Jednak nie jestem zlosliwa jak ona...

Gość gość
Dla tego sie zeni z toba bo jestes lepsza od nie trzymaj sie tego jak pisalam wyzej zapros na wesele i jak zechce z nim tanczyc to go odbij podobno nie jest taki fajny wiec odbijany;) ona ci zazdrosc***ewnie sama nie ma zkim soe hajtnac

Gość gość
glupia szmata z niej

Gość gość
Powiedzialas jej to w oczy czy tylko tu na kafe jej d**e obrabiasz?:(