Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki telefon kupić 13 latce?

Polecane posty

Gość gość

Moja córka chce miec nowy telefon, jednak dostanie go po świętach. Stary jest już zniszczony i czesto sie zacina. Oczywiście chce tylko smartfona. W cenie do 2 tys. Bardzo podobają jej sie iphony, tylko nie wiem czy za taka cene dostane jakis model, czy da sie kupic taki telefon za ta kwote? Co ewentualnie, zeby nie bylo rozczarowania? I czy moge jej kupic tego iphona(w koncu to tez telefon jak kazdy), czy raczej nie jest to polecane? Wiele jej rowiesnikow ma wypasione smartfony, a nie chce zeby bylo jej przykro.

Gość gość
Jak chcesz smartfona taniego, a jednocześnie takiego, który jakością nie odstaje od największych marek to warto postawić na markę Siswoo. Przyznam, że i tak większość telefonów robią Chińczycy, więc po co przepłacać? Miałem już 2 telefony tej marki i przyznam, że wielu znajomych chwaliło wykończenie. Obudowa jest wytrzymała, szybka też, żadnych zarysowań. Telefon działa szybko. Wiem, że obecnie wyszedł też od nich telefon z ekranem E – ink stosowanym dotychczas w czytnikach książek elektronicznych. Jeżeli chcesz mieć serwis tego telefonu w Polsce od razu to polecam przy okazji sklep dmtrade.pl. U nich rozwiązuję większość problemów technicznych ze smartfonem i doceniam jakość obsługi. Mają dobre ceny telefonów, według moich obserwacji niższe niż na Allegro.