Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Damian74

Brak zarostu u 22 latka

Polecane posty

Mam 22 lata ,185 cm wzrostu i 77 kg wagi ,tylko nie mam wogole zarostu lekki meszek pod nosem ktorego gole raz na tydzien a tak to nic , no i przez to raczej wygladam na młodszego , czy przez to moge nie krecic kobiet,nie podniecac , lub byc przez to gorszy od tzw. drwali ?

Gość gość
lub byc przez to gorszy od tzw. drwali x mnie tacy faceci brzydzą jak i wiekszosc kobiet ktore znam, wieśniackie brody u cebulaków w dopasowanych spodniach, modnisie zniewieściałe o umysle dziewczynki :O kiedu tzw faceci zrozumieją że meskosc to charakter a nie wyglad ? coraz wiecej zbabiałych facetow, w twoim wieku to na oko 90% osobnikow :O

Brak zarostu może wynikać z jakichś zaburzeń hormonalnych, dlatego warto się przebadać. Nie wpadałabym jednak w panikę, że bez zarostu nie jesteś w stanie spodobać się żadnej kobiecie. Śmiem twierdzić, że wielu paniom właśnie podobają się gładcy, ogoleni mężczyźni, zatem głowa do góry ;) Pozdrawiam!

Byc moze i tak ,ale niestety wiekszosc dziewczyn patrzy na wyglad,niby nadrabiam charakterem bo przez ten młody wyglad juz duzo doswiadczylem .Młodsze dziewczyny maja mleko pod nosem to wiec nie potrzebuja wychowywac jeszcze dziecka , a starsze to wola zeby facet wygladal juz doroslej ,wiec nawet jak jakas zwroci uwage to sie naslucham komplementow ktore bardziej mnie dołuja niz pocieszaja ;/

Gość gość
hej, widziałam, że na https://forum.abczdrowie.pl/ ludzie pytali o takie rzeczy. widzisz, jedni cierpią na hirsutyzm, czyli nadmierne owłosienie, a inni narzekają na brak zarostu. powodzenia!