Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam z kim się dzielić opłatkiem

Polecane posty

Gość gość

ktoś oprócz mnie?

Gość gość
Wiele osób jest w podobnej sytuacji :( okres świąteczny niestety nie dla wszystkich jest radosny

Gość gość
No tak, ja tak miałam 4lata temu, nawet choinki nie umierałam a teraz z chęcią zamieniła bym się z wami, sama,cisza, spokój a święta miną a ten nieodpowiedni zostanie i żal jak to fajnie było samej.

Gość gość
Czasami lepiej samemu spędzić święta niż z jakimś głupolem.

Gość gość
Zgadzam się, szukamy kogoś bo święta smutne ale to tylko 3 dni, a czasami reszta życia zmarnowana.

Gość gość
Nie wszyscy ale większość udaje jakie to fajne rodzinne święta, prezenty, opłatek, rodzinka ale większość myśli o kochanku, kochance.

Gość gość
Żałosne to wszystko. Czy ci ludzie mieli rozum gdy wybierali sobie męża/żonę? Albo będą z jedyną osobą dla siebie i pewna swojego wyboru albo mogę być zawsze sama.

Gość gość
w moim domu się nie obchodzi choinki nie mamy bo to kłopot ubierać rozbierać matka i tak idzie w wigilie do roboty na 24h dyżur ma ojciec pewnie jak zwykle prześpi on ciągle tylko je śpi i niestety obsrywa klozet i po sobie nie umyje jedyne co dobre to cały opłatek ja wszamam :D

Gość gość
każdy ma inne potrzeby.... ja mam z kim spędzić ten dzień , ale i tak wybiorę samotność ponieważ tak bardzo nie lubię świąt ....