Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotykałam się z wieloma żonatymi na pewno nigdy nie wyjdę za mąż

Polecane posty

Gość gość

Mam 30 lat i wiele spotkań z żonatymi a także wiele propozycji, z których nie skorzystałam. Jestem w szoku jak faceci łatwo lgną do innych kobiet. Dlatego nigdy nie wyjdę za mąż. Nie ma wyjątków. Nie łudźcie się drogie panie. Faceci są poligamiczni.

Gość gość
żeby był mono trzeba go mocno poruszać,a baby zazwyczaj są nudne i życie z nimi też

Gość gość
Wskakujesz mezczyznom do lozka a potem ich wyzywasz. Problem jest w takich kobietach jak Ty.

Gość gość
podobnie jak wiele kobiet...

Gość gość
I ja mam to samo wielu kolegow meza mnie podrywalo ktorzy mieli zony i ciezko po tym co sie widzialo ufac facetowi ,ja do meza zaufania w 100 ℅nie mam zawsze go "pilnuje"

Gość gość
A i jestesmy razem 22 lata i nigdy mu to nie przeszkadzalo ;)

Gość gość
a tego to sie nigdy nie upilnuje, bo byle gdzie może

Gość gość
Oj tam nie upilnuje jak spedzamy czas praktycznie 24 h na dobe to gdzie by mial to zrobic?

Gość gość
powiadasz, że nawet smyczy nie ma tylko za obroże trzymasz?

Gość gość
Wszyscy bez wyjątku. Nie mają żadnych skrupułów. Tych których żony krótko trzymały najbardziej kombinowali. Jeden taki zaraz po wszystkim leciał do spowiedzi, bo z żoną co niedziela do kościoła i musiał pokazać jaki on przykładny mąż i ojciec. I oczywiście ta gadka, że żony ich nie rozumieją i bla bla bla. Po tym wszystkim nabrałam takiego dystansu, że na pewno nie będę mieć męża. Nie zniosłabym jego zakłamania. I zauważyłam, że facetom odbija tak ok 35 r. ż. a potem po 40.

Gość gość
Sam sie trzyma

Gość gość
'on ze mna jest przecież caly czas!' 'znam go!' 'on by mi tego nie zrobil' takie pewne zonki sa najgorsze...

Gość gość
i teraz po tych wszystkich zdradach zasiadaja malzonkowie razem przy kolacji i mowia sobie zyczenia: milosci :D:D i wybaczaja Gienka, Stefka i Zenię :D:D strasznie to wszystko zabawne :D

Gość gość
Jakby się laski nie puszczały z żonatymi, to faceci nie mieliby z kim tego robić, proste! Poza tym nie z każdym facetem by ci się udało, bo spora część ma zasady i jest wierna.

Gość gość
a teraz pora na wspolna kolacyjkę, a w tle zdrada ktora bedzie z wami przy kolacji juz zawsze :D:D

Gość gość
gość dziś Jakby się laski nie puszczały z żonatymi, to faceci nie mieliby z kim tego robić, proste! X Dokladnie. Autorka z przyjemnoscia nabijala sie na pal cudzemu mezowi a teraz marudzi na mezczyzn

Gość gość
A teraz przy kolacyjce wspominaja swoje "podboje" i jest pieknie i uroczo przy rodzinnej kolacji hihi

Gość gość
lepsza chyba mimo wszystko darmowa kochanka niż żonatytutka, która oddaje sie za wypłatę niewiernego męża? jak myslicie?

Gość gość
Wyjdziesz za maz szybciej niz ci sie wydaje. ktos sie oswiadczy i polecisz jak popieprzona przed oltarz. :)

Gość gość
Kobieta może kusić a wręcz sama wejść facetowi do łóżka. Wartosciowy facet odmowi chocby nie wiem co, z zasady i szacunku do siebie i rodziny. Zakochany facet tym bardziej. Faceci próbują usprawiedliwiać swoje koorestvo zwalając winę na kobiety a to do nich należy ostateczny ****** nie kobiet!!!! Porażka. Nie dość ze jesteście głupi, latwi i ogólnie beznadziejni to jeszcze tego nie widzicie i macie ego wielkości kuli ziemskiej. Masakra!!!

Gość gość
Wiadomo, ze faceci to najwieksze k*****iszony i puszczalscy zaklamancy. Kazdy facet szuka zdrady i mozliwosci zaliczania innych kobiet nawet bedac w malzenstwie. Przeciez to oni klekaja na kolano proszac o reke, uganiaja sie za laskami, a na boku obracaja inne. Cale zycie klamia i puszczaja sie z wieloma. Tacy sa bez wyjatkow. Wine te zalosne stworzenia przypisuja kobietom, ze sa nudne i musza przez to zaliczac inne. Ale zenada! A kto im kaze brac slub ? Klamia w oczy cale zycie oklamuja kobiety i bajki im wciskaja. Hipokryci i oszusci !

Gość gość
Wartosciowy facet odmowi chocby nie wiem co, z zasady i szacunku do siebie i rodziny x I jak widać zdecydowana większość z was zadaje się z tymi mało wartościowymi, wartościowi was nie kręcą, bo was nie zaliczą... więc raczej nie macie się czym chwalić drogie Panie że lecicie na najgorszy sort facetów.

Gość gość
no mi zona obiecała miłość , mówi , ze kocha, a wieczorem ciagle boli ja gowa i nie ma nic, to jest ok? :(

Gość gość
gość dziś Wartosciowy facet odmowi chocby nie wiem co, z zasady i szacunku do siebie i rodziny x I jak widać zdecydowana większość z was zadaje się z tymi mało wartościowymi, wartościowi was nie kręcą, bo was nie zaliczą... więc raczej nie macie się czym chwalić drogie Panie że lecicie na najgorszy sort facetów. x nie ma wartosciowych, wszyscy faceci to gorszy sort od kobiet, niejeden tak mowil ze wartosciowy i zdradzil przy pierwszej nadarzajacej sie okazji, niczym sie od siebie panowie nie roznicie, kazdy z was poleci na inna jak tylko wasza obecna wam sie znudzi, jakie to typowe u facetow

Gość gość
jak ją ciagle boli głowa, to nie wiem kto sie komu znudził :(:(

Gość gość
nie ma wartosciowych x Tak, tak oczywiście każdy facet jest zły, a wy kobiety takie doskonałe, wierne i lojalne :P Nie moja wina że zadajesz się z patologią, zacznij zadawać się z mężczyznami, a może zmienisz zdanie... tylko że mężczyzna pewnie nie będzie chciał takiej idiotki która generalizuje i wrzuca wszystkich do jednego wora.