Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to najwspanialsza rzecz na świecie

Polecane posty

Gość gość

Mimo że moje życie przewruciło sie do góry nogami a za ok1,5mc przyjdzie na świat i będzie jeszcze gorzej...mimo że musialam zrezygmować z wszystkiego co uwielbiałam ...mimo że strace swoją nezależność i swobode...mimo że przytyłam straciłam swoją figure o którą dbałam całe życie i męcy mnie wszystko to jednak warto poświęcić wszystko bo kocham tak bardzo to nienarodzone dzieciątko że nie źałuje niczego nawet tego że gdyby nie ciąża to ułorzyła bym sobie życie całkiem inaczej

Gość gość
Wszystkiego dobrego. Trzymaj się :-)

Gość moniiiula
I tak trzymac. Nie ma nic lepszego w zyciu od dziecka. W swietach nawet najbardziej cieszy dziecko. Jak zrzuca bombki z choinki:-P. Dopiero jak masz dziecko to wiesz po co zyjesz i wiesz co to szczescie. Beda trudne momenty ale ta milosc ukoi wszystko

Gość gość
Życzę wszystkiego co najlepsze. Ja rok temu byłam w końcówce ciąży, miałam termin na 27 grudnia, na wigilię jechałam z walizką w bagażniku. Bardzo chciałam jednak urodzić w nowym roku, by córka miała "rok do przodu", tak się stało, urodziłam 1 stycznia :) Pierwsze miesiące były ciężkie, brak snu, zmęczenie, baby blues, ale teraz jestem baaardzo szczęśliwa, te święta będą wyjątkowe :)

Gość gość
Autorko :) masz jeszcze trochę czasu poczytaj słownik ortograficzny :(, tak od czasu do czasu , przyda Ci się :) Pozdrawiam, mama dwójki dzieci :)

Gość gość
...Mimo że nie zdążyłam nauczyć się ortografii, interpunkcji ani składni... Używanie przecinków i kropek nie boli. Byk na byku. Jak Ty dziecko nauczysz?

Gość gość
Mimo, że przewrÓcił ci się słownik ukończyłaś podstawówkę i to jest tragedia :o

Gość gość
Nie wstyd wam być takimi głupimi dla swoich dzieci? Co im pokażcie w życiu? Ławkę pod blokiem? I nie to, że hejt, ale serio, dziecku nalezy sie wszystko co najlepsze. Staraj sie chociaż pisać poprawnie kobieto!

Gość gość
Życie to ci się przewroci do góry nogami dopiero jak ci się dziecko urodzi. Ciąża to pikuś.

Gość gość
Autorko czekamy na temat "mam dosc macierzynstwa" za ok 2 miechy ;)

Gość gość
Ja dowiedzialam sie o ciazy dzien przed Wigilia w tamtym roku. Niesamowota radosc byla. Teraz moja kruszynka ma juz 3.5 miesiaca i kocham ja ponad zycie. Nigdy nie sadzilam ze tak mozna. Chociaz stracilam figure, sporo wlosow i jestem wiecznie zmeczona nie wyobrazam sobie zeby jej nie bylo.

Gość gość
Ja podobnie, dowiedziałam się o ciąży 3 dni po Wigilii. Mój synek jest największym szczęściem, jakie mnie spotkało w życiu. Mam kilka bladych rozstępów, sporą bliznę na brzuchu i wiecznie jestem niewyspana, ale to mi nie przeszkadza. Nigdy nie pomyślałam nawet, że mam dość macierzyństwa. PS : Autorko, słownik nie gryzie.