Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wymagania sprecyzowane

Są faceci, którzy odrzuciliby fajną dziewczynę z powodu tzw. "bobra"?

Polecane posty

Gość Wymagania sprecyzowane

Znacie osobiście takich, którzy nie tolerują owłosienia u pań?

Gość o dzie
takie dziewczyny są uznawane za staroświeckie i mało świadome seksualnie? Już ponad 10 lat temu takie były wyśmiewane w rapowych piosenkach min. TeDego. Mi osobiście kojarzą się z zaniedbanymi laskami z oazy.

Gość gość
jesteś debil i powinieneś sie leczyć. od oglądania filmów dla dorosłych pomieszało ci sie dziecko w głowie.

Gość O dziewczynach z bobrem
Nic nie poradzę, że lubię modne laski z fitness clubów.

Gość gość
Ja bym taką namawiał na ogolenie.

Gość gość
modne kaski z fitnes clubów (qrwy szmaty walone przez bumów z pod mostu) w sam raz dla ciebie kretynie.

Gość prawictwo pospolite 152
nie wiem czy bym odrzucił , jakby mi sie podobała jej osoba to raczej bym z tego powodu nie odrzucił, ale na pewno byłby to minus , bo wole ogolone .

Gość ciubaryk
jeszcze 15 lat temu kobieta z wygolonym zarostem na vaginie była uznawana zwyczajnie jako prostytutka lub ladacznica , od prostytutek się zaczęła ta moda na całkowite golenie vaginy aby 'klient' wylizał dokładnie vagine i jeszcze za to wylizanie zapłacił pieniądze , jak widać w realu teraz prawie 100 procent kobiet ma vaginy wygolone , czyli mają nadzieję , że zostaną dokładnie wylizane nawet za darmo , prostytutkę jestem w stanie zrozumieć , chce zarobić pieniądze ale dlaczego Anka, Elka, Danka lub Iza itd. , czyli normalne i pracujące dziewczyny chcą naśladować prostytutki ?

Gość gość
jaki minus? pani bierze maszynkę, goli i po sprawie.

Gość gość
g.wno prawda, 15 lat temu całkiem sporo kobiet sie goliło. masz sam 15 lat i tworzysz farmazony.

Gość gość
nie 15 lat temu tylko w latach 80-tych kobiety na zdjeciach są owlosnione .. 15 lat temu to lata 90-te czyli era depilacji

Gość gość
kobiety wygalały sie już w starożytności, jeśli chciały oczywiście.

Gość tylko dziewczyny z bobrem
Nie ciepie WYGOLONYCH, kocham dziewczyny z bobrem, jest bardzo podniecające widzieć taką naturalna dziewczyne nago

Gość O dziewczynach z bobrem
Ja mówię o pannach, które pracują w korporacjach i z byle kim się nie prowadzają.

Gość ale miala brzydkie
cycki

Gość gość
zacznijmy od tego , że w magazynach typu playboy kobiety celowo miały do sesji być nieogolone , nawet jeśli bobra goliły

Gość do gość
gość dziś , skąd taka wiedza i przekonanie?

Gość gość
jeju, ta dziewczyna z playboya jest prze-pie-kna, idealna! I mowie to jako dziewczyna. Jesli jakiemus facetowi przeszkadzaloby jej owlosienie, to podchodzi juz pod pedalstwo :P

Gość ciubaryk
zrób prosty test i do tego testu namów swoje koleżanki aby nie golić nóg przez dwa miesiące i niech zarosną nogi naturalnie, następnie wskocz w sukienkę mini i rajstopy cieliste , nie wiem, które są najcieńsze ale podobno są produkowane cieliste DEN 8 wyjdź na miasto z tymi owłosionymi naturalnie nogami w rajstopach a zapewniam , że faceci oszaleją na ten widok i będą komentarze w stylu , skoro ma taki piękny zarost na nogach to co tam jest WYŻEJ ? do wyglądu opalonego i ogolonego kurczaka na dziale mięsnym już wszyscy się przyzwyczaili i nawet mały chłopiec wie w przedszkolu , jak wygląda goła peazda bez owłosienia , jeżeli chcesz być oryginalna to pokaż bobra na vaginie !

Gość do gość
gość dziś , obecnie takie owłosienie trafi się raczej tylko u brzyduli - nie ma raczej ładnych dziewczyn z takim owłosieniem.

Gość do gość
a jesli mialbym sie przyczepic - to cyckow nie ma takich idealnych - ewidentnie mozna tu mowic o juz lekkich zwisach

Gość do gość
gość dziś , skąd taka wiedza i przekonanie?

Gość gość
zwisy? radze udac sie do okulisty w trybie natychmistowym :D a ja pewnej zimy mialam lenia i zapuscilam sobie takiego wlasnie "boberka", wkurzaly mnie te kudly niemilosiernie, wiec zgolilam, ale byl boberek? Byl :D a brzydka chyba nie jestem :P

Gość do gość
mialas go chwilowo wiec sie nie liczy :P raczej nie ma atrakcyjnych dziewczyn, ktore sa przez wiekszosc czasu owlosione i w takim stanie chodza na rozbierane randki. no i taki boberek jak tamten z playboya nie zmiescilby sie we wspolczesnych kobiecych majtach - ta dziewczyna by musiala obecnie bokserki nosic