Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak wysylacie smsa do osoby zajetej

Polecane posty

Gość gość

To czy nie boicie sie ze jego/ jej partnerka/ er przeczyta?

Gość gość
Też nie piszę smsów, które warto ukrywać.

Gość gość
Wiadomo ze chodzi o smsa zawierajacego uczucia do tej osoby .

Gość gość
kiełbasie odpierdzieliło do reszty. Chce wysyłać smsa do byłego kochasia :D

Gość gość
Jesli ten sms to jedyna mozliwosc na wyznanie uczucia , to jak to zrobic by miec pewnosc ze to partnerka tej osoby tego nie przeczyta.Macie pomysly.

Gość gość
myślisz idiotko że jak mu wyznasz miłość to się rozwiedzie da ciebie? :D

to jak to zrobic by miec pewnosc ze to partnerka tej osoby tego nie przeczyta. x po co sie w ogóle tym przejmowac, no chyba że to Twoja siostra po drugie, wyrażanie uczuć przez sms to gimbusiarskie:O lepiej się z tą osobą spotkać, to wtedy "partner" nie przeczyta:)

myślisz idiotko że jak mu wyznasz miłość to się rozwiedzie da ciebie? smiech.gif x ten się śmieje kto się śmieje ostatni;)

Gość gość
Nie chodzi o malzenstwo tylko zwykly zwiazek i taka sytuacje kiedy to on juz pierwszy kiedys wyznal uczucie a ja nie a teraz bym chciala a nie chce rozwalac zwiazku.Spotkania tez nie bedzie bo ja go o to nie poprosze.Wiec zostaje sms , chce tylko powiedziec ze odwzajemniam jego uczucia i dac sobie spokuj , nie zadreczac sie nie czekac nie robic nadziei.

Gość gość
To zadzwoń do niego, telefonu nie przeczyta, ale pewnie nie masz odwagi, jak nie masz, to daruj sobie, na co komu miłość trzęsid**y.

Gość gość
Nie przejmuj sie tym czy partner/-ka przeczytaja sms-a, jezeli chcesz w jakis sposob wyrazic swoja sympatie, wyznac uczucie, odnowic kontakt to po prostu to zrob, teraz jest najlepszy czas, bo sa Swieta; podazaj za glosem serca, moze ta osoba czeka na jakis sygnal od ciebie (moze uwaza, ze jej jako bedacej w zwiazku nie wypada?)

Gość gość
Najlepiej napisac po upewnieniu sie ze partnerka jest w innym miejscu niz on np w pracy,albo jak on jest akurat w pracy.

Gość gość
No jak sie nie przejmowac ze dziewczyna przeczyta ze kocham jej chlopaka ?

ogólnie jak ja bym miała faceta, który czyta cudzą korespondencję to bym go zwaliła ze schodów, nie wiem z jaką patologią Wy się ******ie:D

Gość gość
22:46 skoro tak ci jej szkoda to po co zawracasz mu dupk*? swieta nie jestes, nie udawaj

Gość Haze
Ni, bo nigdy nie pisze nic takiego, co mogłoby być źle odebrane. Nie mam zwyczaju flirtować z zajętymi.

Gość gość
22.45 To by bylo ptoste ale oni obydwoje nie pracuja tylko studjuja i ciezko wyczuc ..

Gość gość
to jeszcze mu nie wysłałaś tego smsa? ale cipka z Ciebie,wyślij w godzinach pracy jak tak się boisz ,albo napisz tylko że musisz mu powiedzieć coś bardzo ważnego ,proste?

Gość gość
Nie popychaj p*****l z zajetymi to nie będziesz miala sie czego obawiać ;)

Gość gość
22.46 Nie chodzi ze mi jej szkoda tylko nie chce by on sie wkurzyl i mnie znienawidzil.Nie chce go stawiac pod sciana , chce powiedziec co czuje , by zdecydowal sam.

Gość gość
popatrz na to realnie, gdyby chcial z toba tworzyc zwiazek to by go tworzyl, a nie zyl z tamta po co sie plaszczysz? zebrzesz o milosc? o uwage? o co? czy warto zabiegac o kogos, kto ma nas w nosie? nawet nie wyslal tobie zyczen, zapomnial o tobie, widocznie nie potrzebuje kontaktu z toba po co masz sie narzucac i robic z siebie desperatke? zastanow sie mezczyzn jest wielu i znajdziesz lepszego, takiego, ktory bedzie za toba latal i nosil na rekach - nie odwrotnie

Gość gość
Pewnie masz racje ale on jest najlepszy przynajmniej dzisiaj tak to widze , swiat nie jest czarnobialy .

Gość gość
Napisz "też tak myślę jak ty.."

Gość gość
Trzeba było brać jak był wolny. Facet zapomniał, związał się z inną. I sorki ale jesli on ci wyznał miłość wtedy, a ty go olałas to nie ma szans. Urazona duma itp. Nagle sobie uswiadomilas jaki on super. Inni puścili kantem?

Gość gość
On nie byl wolny caly czas zajety.

Gość gość
to juz jest świńskie i niesmaczne, facet cie oleje, zawsze to robił

Gość gość
brokeninside87 wczoraj myślisz idiotko że jak mu wyznasz miłość to się rozwiedzie da ciebie? smiech.gif x ten się śmieje kto się śmieje ostatni x nie strasz nie strasz bo się zesrasz tłumoku żałosny :D