Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak wysylacie smsa do osoby zajetej

Polecane posty

Może po prostu napisz to tak, żeby on tylko zrozumiał, jeśli już tak bardzo musisz i nie możesz się powstrzymać...

Gość gość
Dzieki , ale napisze jak jest bez owijania , tylko najpierw wysle pierwszego sms zeby zagadac.. jak odpisze to bede wiedziala ze to on ma telefon w rece i wtedy pojade po calosci . Jak on przeczyta to trudno , niech bierze odpowiedzialnosc za swoje slowa.

Gość gość
Mialo byc ze jak ona przeczyta to trudno.

Gość gość
Bo ty nie masz jaj , wez sie w garsc to bedziesz mial , postsnow sobie od nowego roku ze zmieniasz sie w dobrego czlowieka , pros o pomoc Jesusa , to nie obciach .Badz dobry i twardy , nie dupa .Kazdy moze miec znsjomych tylko pokaz ze jestes cos wart , a jestes kazdy jest Zycze ci w te swieta bys wyrosl na dobrego czlowieka co kocha Boga i ludzi . Ja tez spedzam sama wigilje ale ja nie mam rodziny a znajomych nie potrzebuje .Ale mam przyjaciol ktorzy dzisiaj niestety pracuja .

Gość gość
Nie raz czytalam jak bluznisz na Boga .Idz najpierw do kosciola , ukleknij na kolana i blagaj o wybaczenie .Powiedz: Jezu Ty sie tym zajmij .I On ci pomoze tylko mu zaufaj , sam nie dasz rady . Znajdz sobie zainteresowanie i duzo czytaj to temat zawsze sie znajdzie do rozmowy .Wierze ze jestes z gruntu dobry tylko sie pogubiles. Trzymaj z Bogiem a on ci pomoze .