Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wozek dla duzego dziecka.

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy, potrzebuje wozka spacerowego dla duzego dziecka. Synek ma juz 14.5 kg . chcialabym zeby wozek nadawal sie na tzw.wertepy i drogi wyboiste. Cena do ok. 1500 zl.

Gość gość
Britax B miotom. Czy jakoś tak. Do 20 kg i cena ok 1000zl

Gość gość
Ja mam safety 1 z pompowanymi kółkami. Córka ma już prawie 4 lata, waży 18 kilo i ostatnio go wyciągnęłam z piwnicy bo potrzebowałam z nią daleko iść i nadal super!

Gość gość
Dziewczyny sorry ale robicie że swoich dzieci inwalidów! Jak można 4-latka wozić w wózku? Moje dziecko od 2 roku życia chodzi samo i żyje. Nie ma czegoś takiego ze bolą go nóżki bo za daleko. Mieszkamy na wiosce więc nie mamy wszystkiego pod nosem. Same sobie też robicie krzywdę.

Gość gość
dla mnie to tez niepojete....ale np w niektórych miejscowosciach-swarzedz pod poznaniem - jest darmowa komunikacja miejska dla dzieci w wozkach i dzieci w wieku szkolnym i tam niektóre mamy waza dzieci np do ok 6 roku zycia w wózku zeby bylo a darmo...

Gość gość
Mój ma25 miesiecy a już z 5 chodzi całkowicie bez wózka.

Gość gość
Hm a może dziecko autorki jest jeszcze małe i nie przejdzie większych odległości? Syn mojej koleżanki w sierpniu skończył rok, teraz waży ok 15kg i myślicie, że taki maluch przejdzie na nogach np 4-5km?

Gość gość
Po co wchodzicie na taki temat jak jedyne ci chcecie napisać to swoje masrosci? I co z tego ze wasze juz chodzą od dawna? Moze inni rodzice pokonują większe dystanse i wozek dla dwulatka jest niezbędny-lepsze to niz noszenie dziecka. Nie widziałam nigdzie szkolnego zdrowego chłopca czy dziewczynki we wozku wiec spokojnie....jest jeszcze czas!

Gość gość
To ja autorka- nie jestem zmotoryzowana wiec wszelkie trasy pokonuje autobusem. Nie znacie sytuacji wiec jesli nie chcecie polecic konkretnych modeli wozkow to po co juz wylewacie jad. Nie wam oceniac czy jakas mama wozi roczniaka czy czterolatka. Ja potrzebuje wozka bo moj syn ma potrzebe jezdzenia w wozku. Nie potrafi isc za reke bo troche sie boi. Ma spektrum autyzmu. Jesli jego uspolecznianie bedzie zalezalo od wozka to owszem bede wozila go nawet do 4 roku. Nie znasz- nie oceniaj i idz karpia smaz.

Gość gość
Inwalidzki.

Gość gość
Autorko nie przejmuj sie tymi matolami.Moj synek ma 2.5 roku i tez po duze zkupy czy dalekie spacery korzystam z wozka A małe trasy na piechote to koszmar,leniuszek woła na rece.Mam polski wozek spacerowy Delti.Powodzenia i zdrowka twojemu maluszkowi zycze

Gość gość
Od autorki- moj syn na szczescie nie potrzebuje wozka inwalidzkiego. Wiec nie pisz tak bo jeszcze ciebie w zyciu jakies nieszczescie spotka. A ludzie na wozku chocby inwalidzkim tez sa ludzmi. Jesli chciałaś dogryzc to nie udalo ci sie. Wciaz poszukuje spacerowki. Dzieki wielkie za te kilka propozycji. Ogladam i porownuje i wiem ze wasze podpowiedzi sie przydaly

Gość gość
Baby jogger citi mini. Polecam

Gość gość
ja mialam coneco tylko modelu nie pamietam. zaraz poszukam :)