Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość76

O co chodzi

Polecane posty

Gość gość76

Witam. Wspolzylam o ile tak to mozna nazwac w prezerwatywie, do wytrysku we mnie nie doszlo, dokladnie dwa dni temu. Byly to dni nieplodne. Prezerwatywa byla zalozona prawidlowo. Okres powinnam dzis dostac, co prawda piersi sa wieksze jak zwykle, tylko nie mam takiego uczucia jak przed okresem (dziewczyny wiecie o co chodzi). W tym miesiacu mialam dosc duzo stresu, a do tego infekcje pochwy. Czy mam sie czego obawiac? Ktoras z was miala podobna sytuacje? Ile maksymalnie moze sie spoznic okres i to jest norma? Dodam, ze zazwyczaj mam bardzo regularne miesiaczki.

Gość gość
jeżeli z prezerwatywą się nic nie stało to czemu panikujesz? swoją drogą jak wyznaczasz dni płodne i niepłodne?

Gość gość
stres lub problemy zdrowotne mogą opóźnić miesiączkę nawet o kilka dni w niektórych przypadkach, ale jak w ciągu tygodnia nie dostaniesz okresu udaj się do ginekologa

Gość Migea
Zarówno stres jak i infekcja pochwy moga wpływac na opóźnienia w miesiaczce, mnie sie tak zdarza. Czekaj spokojnie i sie nie stresuj. A tą infekcje wyleczyłas w 100%? Ja zawsze po leczeniu stosuje jeszcze Lactovaginal na odbudowanie flory bakteryjnej, by infekcja nie powróciła.

Gość gość
Ginekolog lub test ciążowy. To naprawdę nie trudne, a rozwieje wątpliwości. Panie na forum że sporym doświadczeniem nie rozpoznają u Ciebie bobasa. Infekcje też różnie przebiegają. Jednak okres się często po nich spóźnia. Po antybiotykach szczególnie.