Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tutaj się poznaliśmy

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Kokos, skończ się bronić z orange, 😴

Gość gość
Adaś Piotruś Andrzej Amstaf. Co nick to inny wiek, adres i stan cywilny. Był jeszcze milutki1981 :-D

Gość gość
Koke nie był Władcą Lalek. Ja nim byłem. :P

Gość gość
zapomniałeś dodać że jestem jeszcze Najem i tą całą masą urojonych postaci :D musisz mieć ciekawe święta z takimi jazdami na stanie acha jeszcze jestem Leonid Breżniew :D

Gość gość
gość dziś tak sobie może każdy z gościa napisać, więc naprawdę skończ to przedstawienie Kokos😴

Gość gość
Jesteś czub Koke Kreska Amstaf i chu}j} z tobą kaleko.

Gość gość
Milutki1981 to kokos wpieprzył się paroma słowami/kluczami. Do tego niemoralny absztyfikant , ponury , wesoły , canis majoris , ajgor , frogman , amstaf i inne:D

Gość gość
a jaki on miał nick przed czasami Amstafa? bo samego Amstafa to chyba Nowemu podpiertolił, gdy zablokowali używanie znaków specjalnych w nickach.

Gość gość
To był mój projekt. Wachlarz o tym wie, ale nie piśnie słowa. Wesołych świąt. :P

Gość gość
nie wiem za bardzo jaki nick miał przed Amstafem, ale chyba co jakaś nowa, wyrazista panna pojawiała się na ero, to zakładał nowy nick i do niej zarywał. najwięcej szumu zrobił na Amstafie jak dymał nocami Słowiankę i na Kokosie jak rżnął SW i urabiał Nieogryzka.

Gość gość
wiemy Kokos że to był twój projekt, wiele cię zdradzało, choć oczywiście na potrzeby kolejnej roli wymyśliłeś nowe imię, zawód, miejsce zamieszkania itp. :D

Gość gość
Wigilijna atmosfera polegająca na obgadywaniu nieobecnych :O Ohyda i dno dna :O Przy stole wigilijnym też nie zapomnijcie żeby obrobić innym tył :O Katolicy :O

Gość gość
Każdy/a wie , że Hokej jeździł do Sopotu. Widział się z Wachlarzem.

Gość gość
Ale pierttolisz. :O Masz obsession na punkcie nicku Koke koleś. :D

Gość gość
Wachlarz wie. ;)

Gość gość
obsession :Dhehehe:D i niech ktoś mi teraz powie że Kokos tu nie siedzi i nie broni się z orange :D i dlaczego sądzisz że jestem koles a nie kolesiówa? wiesz, nie każda jest taka naiwna że leci na twoje czułe pierdzenie i jest oczarowana twoją wątpliwą legendą :D

Gość gość
Twój problem polega na tym ze ty widzisz wszędzie koke i uważasz że jak ktoś powie jakieś słowo to od razu jest daną osobą bo w twoim detektywistycznym myśleniu ktoś kiedyś mógł użyć takiego samego słowa :D Ponoć w wigilię nawet zwierzęta przemawiają ludzkim głosem może i tobie się uda :D

Gość gość
dziś Kokos, ja cię proszę...:O a na forume detektyw jest tylko jeden i nawet na swoją listę :D

Gość gość
KokeKreskaAmstafPetrov &Jak smakuje różowe oko Imperium? Oto lista. Zedytuj. Popraw się chłopie. Want, Najszybszy, Wilk, KokeKreska, 4Imperium, Jacek81, Samansara, Przyjaciel Spe :-D Od tamtych 9 nicków won!!!!!!

Gość gość
Na dodatek detektyw to kumpel /kumpelka Koksa broni go zawsze i wszędzie:P Dość dziwne że Olkę nazwała/a arabską prostytutką walącą kloce na klaty i pedofilką a Koksa broni jak niepodległości

Gość gość
Czemu akurat takie nicki?

Gość gość
Swoją drogą.Co za koleś z Kokeja co to spokojnie patrzył jak ta sama gnida która jego bronirobiła z Olki prostytutkę i pedofilkę.No kurffa to znaczy że tu coś cuchnie i to motzno.

Gość gość
Weź zeskocz z Oli, Wachlarza, Koke i innych waligrucho. Koniec dyskusji z takimi jak ty :D 🖐️ :D

Gość gość
Login Kokej , ja przynajmniej jej bronię cfelu a ty? Zawsze pławiłeś się w sławie , czy to robili ze SW s*******jkę czy z Olki prostytutkę milczałeś jak zaklęty. Morda

Gość gość
UWAGA!!! AHTUNG!!! WNIMANIYE!!! Kreska/Widmo to nie jest Koke!!! Kto to w ogóle wymyślił? Przecież to bzdura totalna. I kompletnie się kupy nie trzyma. Kreska to Wilka funfel na śmierć i życie, a Wilk zakładał tematy "Amstaf to tchórz", gdzie ostro jechał po Kokosie, bo Amstaf to Kokos, więc co? Na jednym topiku plują na siebie, a na drugim zaklinają braterstwo dusz? Kupy się nie trzyma.

Gość gość
Może i tak ale jakoś kokosa broni , dziwne to ,widocznie się znają.

Gość gość
Nie wiem czy Widmo Kokosa bronił, chyba nie włazili sobie w droge. A to że padły podejrzenia, że Koko to Krecha to wyszło przez ten spam. Kreska spamował ósemkami i nagle Koke na tym wpadł, dużo osób pomyślało że Kreska to projekt Koko, ale myślę że prawda jest taka, że Koko, chcąc zagłuszyć tych co wywalali o nim prawdę, skopiował byle jaki spam, padło na 8 Kreski, potem liczył że wklejany spam pójdzie na konto Kreski, w końcu i tak sporo osób ma go tu za czuba, a Koke będzie czyściutki i wklejki z jego bajerami do różnych lasek zginą w ścianie spamu, ale wpadł i się głupio tłumaczył że 8 jest blisko enter :classic_cool:

Gość gość
KURWA! Nawet w święta To nie są ludzie

Gość gość
Nic nie wiecie o Adamie:) Kocha mocno i prawdziwie i nie byłaani nie jest to Ola Nieogryzek czy SW.Widać jak mało wiecie co dzieje się naprawdę za kurtyną. Serdeczne imieninowo świąteczne życzenia A

Gość gość
😴 pozdrawiam wszystkich Adamów 😴 🖐️ wszystkiego najlepszego 😴:D stałym bywalcom Adamom życzę dużó dup z forume do wyruuuuuchania :classic_cool: skoro suki same się proszą :classic_cool: