Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Polsce jest za dużo psów, powinien być wprowadzony okres łowiecki na psy !

Polecane posty

Gość gość

to jakas masakra ile tej psiarni zawszonej bieda po ulicach, tysiące zdziczałych psów kundlo wstrętnych, az strach wyjsc gdzies do lasu czy na łąki pobiegac albo isc na spacer bo zaraz leci za tobą jakis bezpański wstrętny kundel :O kiedys w polskim krajobrazie leśno-łąkowym dominowały kuropatwy, przepiórki, zające a teraz ? te p********e szczekające kundle :O dlaczego ludzie z tzw zachodniej cywilizacji tak sobie przypodobali psy ? to jakas patologia, japończycy jakos z psami nie chodza na spacer a w naszej czesci swiata psiarze są jak sekta

Widać że nigdy nie miałaś bliższego kontaktu z psami, i nie miałaś okazji ich bliżej poznać :) Ja bałam się psów jak byłam mała aż do momentu, kiedy moi rodzice kupili psa, z miejsca stał się jednym z moich najlepszych przyjaciół :P

Gość gość
niedługo bedzie u nas tak jak w Indiach, tam są MILIONY bezpańskich zdziczałych psów, ataki na ludzi zdarzają się non stop, psów jest za dużo a jedzenia za mało, sytuacje pogarsza fakt, że wele z tych zwierząt ma wścieklizne, Indie są ogromne a rzad ma ważniejsze wydatki, tam pies to główny roznosiciel wścieklizny i jest tępiony jako szkodnik, setki hindusów umierają na wścieklizne bo zostali ugryzieni przez bezpańskiego psa, kiedys kilka psów roszarpało i zjadło małe dziecko, to chore

Gość gość
A co jeśli pogląd autora nie jest bezpodstawny?. A wy od razu używacie niecenzuralnych wyrazów.

Gość gość
zgadzam się z autorem!

Gość gość
Dzisiaj już trochę inaczej wygląda podział, wiele państw z 3 świata przesuneło się w górę, nastąpił rozwój, alfabetyzacja, poprawiła się dostępność do usług w tym medycznych, firmy zaczęły inwestować zagranicą

Gość gość
W Polsce jest za dużo biednych,niechcianych kundli.Ten co bredzi głupoty o Japonii powinien się wstydzić. Tam jest kult psów dosłownie, a rasy shiba inu i akita inu podbiły świat, szczególnie po słynnym filmie.U nas ludzie kompletnie nie znają się,myślą, że akita to alaskan albo husky,a na shibę,że kundelek tacy uczeni.Wiem,że w Japonii nie szanuje się ludzi,którzy źle traktują psy i koty,też zresztą kultowe.

Gość gość
Psy nie włóczą się stadami w centrum miasta,tylko raczej w dzielnicach podmiejskich,przykro patrzeć na te biedaki.Szybko są wyłapywane do schronisk,bo zdarzają się ataki na ludzi.Mnie to nie spotkało nigdy,ale widziałam rany po psach,nawet mały pies potrafi nieźle urządzić człowieka.Dla mnie to nie powód, żeby psów nie lubić. Wiem,że nie wszystkie są wierne i miłe,ludzie często uczą je agresji i wtedy jest problem.