Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciubaryk

gdy po nocnej poślubnej kobieta mówi wprost do męża

Polecane posty

Gość ciubaryk

posłuchaj dzbuku bez pracy ślub i wesele się odbyło i wszystko fajnie ale na koszt moich rodziców i do tej pory NIC nie wniosłeś do naszego związku, oprócz tego, że w czasie wesela spiłeś się totalnie i zarzygałeś moje koleżanki , posłuchaj dzbuku , zapierdzielam w pracy od rana do wieczora i z ogromnym trudem zdobyłam doktorat na uniwerku i za chwilę pojadę do Algierii do wykopalisk i doktor Kwiatkowski mnie tam zaprasza do badań naukowych a Ty dzbuku z tytułem inżyniera elektryka nie potrafisz sobie nawet w Polsce znaleźć pracy tumanie ? debilem jesteś skończonym ? jadę do Algierii i radź sobie sam debilu i zapomnij o seksie baranie skończony, ponieważ nie chcę nie mam przyjemności oglądać tego twojego kutafona oraz twojej gęby , spadaj na bambus liście pompować debilu !

Gość gość
tak ci powiedziała twoja była ?

Gość gośćblondi
słusznie ! tak Polki powinny mówić nieudacznikom , brudasom polskim , impotentom umysłowym i seksualnym

Gość gość
dobrze dogadała, jakbym była facetem to by mnie to nawet podnieciło! tylko po co jej był ślub z Tobą? dla obrączki, nazwiska? ja bym w życiu nie wzięła ślubu z inżynierem elektrykiem, z magistrem gołodupcem

Gość gość
kopuluje jedynie z menago artystycznym

Gość gość
"i zapomnij o seksie baranie skończony, ponieważ nie chcę " Ależ nie ma problemu. Sąd Rodzinny i Opiekuńczy orzeknie, że doszło do trwałego i zupełnego rozkładu pożycia małżeńskiego wyłącznie z winy żony, czego wynikiem będzie rozwiązanie małżeństwa przez rozwód. Wobec powyższego, żona w życiu nie będziesz mieć prawa do żadnych alimentów od byłego męża, ale mąż będzie miał prawo, jeżeli zajdzie potrzeba, pozwać taką byłą żonę o alimenty. Dodatkowo facet nie traci nic, jako że to rodzice panny młodej zapłacili za ślub. Nie wiem w czym problem :D