Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To mialy nie byc juz swieta bez milosci...

Polecane posty

Gość gość

A jednak beda. Kilka miesiecy temu poznalam kogos sensownego po dlugiej przerwie w relacjach mesko-damskich. Bylo obiecujaco, az sie skonczylo... Wiec, jednak te swieta beda samotne. Jak tak ma byc juz zawsze, to nie wiem, czy chce nastepnych... :-(

Gość gośćszarik
na wielkanoc malujemy jajka...bydzie dobbrze...hehe

Gość gość
Smutny watek.

Gość gość
Czemu nie wyszło?

Gość gość
Wiem, że to żadna pociecha, ale nie tylko Ty jesteś samotna w Święta :) Czekałam kilka tygodni na kogoś, kto miał się zjawić wczoraj i się nie zjawił. I wiem, że się już nie odezwie.

Gość gość
Ja przyjadę za niego.

Gość gość
Ile macie lat panie? Mi też się szykują samotne święta. M40

Gość gość
Ja też taką miałam nadzieję. Teraz miłość jest, ale tylko w moim serduchu. Miłość którą muszę zwalczyć, pozbyć sie jej jak najszybciej, bo tylko zadaje ból. Ale wiesz co, myśl tylko o tych fajnych, dobrych chwilach podczas świąt i będzie trochę lżej. Pamiętaj że miłość nie przytrafia się wszystkim, a Ty ją przeżyłeś. Może nie wyszło a może jeszcze da się wszystko poskładać. Trzymaj się tylko dobrych myśli i życzę Ci pogody ducha podczas świąt.

Gość gość z 7 28
Mam 36 lat. Wiem, że nie wszystkim przydarza się miłość i że mi nie musi się już zdarzyć. Od początku byłam bardzo sceptyczna co do tej znajomości i okazało się, że miałam rację. Nie wiem, po co mężczyźni to robią. Po co tyle zachodu. Z nudów?

Gość gość
Som tesz takie kobiety. :) Chyba robua to z nudow albo braku samorealizacji w malzenstwie...

Gość gość
głupie laski wchodzą w głupie związki a potem narzekają, dają się bzykać, obciągają, a koleś nawet ich nie odwiedzi w święta , kiedyś wierzyłem w zobowiązania, odpowiedzialność, szmaty wybiły mi to z głowy...

Gość gość
Ja też sama w swieta, piszę nawet o tym na innym watku. Miałam być z nim, u jego rodziny, a on od kilku dni nie dzwoni. Załatwił mnie. Jest mi przykro. Będę sama, nawet bez rodziny. Ale się wkopałam w znajomość.

Gość gość
Jesli o mnie chodzi, to nie daję, a tym bardziej nie ob...m. Co za słownictwo. Gdybym miala spedzic swieta z takim kolesiem, jak ty, to sto razy wolę sama.

Gość gość
Nie chodzilo mi o to, ze on mial byc u mnie na swieta, poniewaz dzieli nas kilka tysiecy kilometrow, ale chcialabym miec w te dni swiadomosc, ze jest ktos tam kto darzy mnie uczuciem :-(

Gość gość
Przecież to nie są Święta bez miłości, gdyż Jezus Ciebie kocha :)

Gość gość
U mnie wigilia bez miłości. A co będzie dalej kolejno 2 dni. O nowym roku to nawet wolę nie wspominać.

Gość gość
Zapomnij szmato o jakiejkolwiek miłości z jego strony, bo gościu jest w wielkim szoku, że jego żona chce mu odpłacić pięknym za nadobne, więc lata za nią jak rozhisteryzowany szczeniak, a o tobie już dawno nie myśli

Gość gość
Ja już trzeci dzień płaczę, nie mam już sił. I gdyby mnie nie było nikt by po mnie nie płakał...złamał mi serce i już się nie zagoi:( NIE DAM RADY ŻYĆ BEZ NIEGO:(

Gość gość
8:57 3 dni ?

Gość gość
Trzy!!!!

Gość gość
gościu ze złamanym sercem, Czy walczyłaś o Niego? Spróbowałaś chociaż? Czy jak znakomita większość kobiet czekałaś myśląc, że wystarczy po prostu być?

Gość gość
Nic nie wiesz....wszystko zrobilam co bylo mozliwe do zrobienia. Nie zmusisz nikogo do kochania ciebie. Spiepszam stąd. Wesołych Świąt...

Gość gość
08:57 nie tylko ty tak masz :(

Gość gość
To może popełnimy zbiorowe samobójstwo? Po co umierać samemu jak można to zrobić w fajnym towarzystwie.

Gość gość
12:23 To ja też się zglaszam.

Gość gość
Powiesicie się na choince?

Gość gość
powodzenia